DigiState

 • Blog

  Blog

#
 • 5 oktober 2020
Nice! Je hebt een mooie website opgeleverd. Maar opeens belt de klant dat er geen beveiligde verbinding is: er staat een slotje of een uitroepteken in het icoon van de browserbalk. Problemen met het SSL-certificaat dus.
#
 • 10 september 2020
Je kent het wel… Lever je net een mooie nieuwe website op, krijgt jouw klant de e-mail niet geïnstalleerd. Je bent niet de enige; menig developer loopt hier tegenaan. De klant moet de e-mail instellen op zijn mobiel of laptop en krijgt het niet voor elkaar. Met directe irritatie als gevolg.

#
 • 21 juli 2020
Yes, eindelijk ga je het doen: je eigen webshop opzetten. Geen slecht idee, want gemiddeld zien webshop eigenaren hun omzet jaarlijks stijgen met 20%. Tijdens de lockdown maanden van de corona crisis was dit zelfs gemiddeld 60%!
#
 • 23 juni 2020
We leven in een tijdperk waar bijna ieder bedrijf, gedeeltelijk of helemaal, online haar leads of verkopen realiseert. Dat geeft heel veel kansen, maar het maakt ons ook kwetsbaar.

#
 • 23 mei 2020
Inmiddels zijn we het thuiswerken wel een beetje gewend… Maar dat maakt het niet minder lastig! De inrichting van je werkplek, de afleiding maar ook de efficiency van het werk zelf blijft een uitdaging.
#
 • 2 april 2020
De boodschap van premier Rutte tijdens de corona persconferentie op 31 maart was duidelijk: het duurt nog geruime tijd voordat alles weer normaal zal zijn, en medewerkers dienen de komende tijd nog zoveel mogelijk thuis te werken.

#
 • 20 augustus 2018
DigiState heeft in 2018 haar focus volledig gelegd op security. En dat zeggen we niet alleen, maar dat doen we ook! Bij veel IT bedrijven is security iets dat “er bij” komt. Wij vinden bij DigiState dat security altijd op de eerste plaats moet komen.
#
 • 1 juni 2016
Af en toe zijn er van die dagen dat de telefoon- en e-mail overuren maken op onze helpdesk. Uit ervaring weten wij dan inmiddels dat er op een prominente site weer iets heeft gestaan over wachtwoorden die gestolen zijn of de volgende bedreiging voor websites of content management systemen is gesignaleerd.

#
 • 7 april 2016
Het wordt steeds belangrijker, een SSL certificaat voor uw website. Vroeger was een SSL certificaat alleen belangrijk indien er transacties werden verricht en/of persoonsgegevens werden verzonden. Tegenwoordig krijgen steeds meer websites een SSL certificaat.
#
 • 28 november 2015
Bij DigiState is het normaal dat alle diensten beschikbaar zijn op IPv6. Het is inmiddels bekend dat IPv4 het maximum bereikt heeft en het steeds lastiger wordt om IPv4 adressen te krijgen.

"

Dennis van Schaik - CrossMotion

Wij zijn al jaren klant bij DigiState, de service en snelle support zijn, voor ons als communicatie bureau erg belangrijk. DigiState maakt haar belofte waar!

Meer succesverhalen

#