DigiState

  • Wie werkt er met ons samen?

Het vertrouwen dat onze klanten in ons stellen, is de basis van onze motivatie. Het is de drijvende kracht achter onze 'wij fixen het'-mentaliteit. Maar bij ons stopt het niet bij het oplossen van IT-uitdagingen. Wij gaan een stap verder. Wij creëren een zorgeloze, veilige en efficiënte werkomgeving voor onze klanten.

Onze passie ligt in het werken met sectoren waarin kritische data een rol speelt, omdat we begrijpen hoe vitaal het is om deze informatie veilig en adequaat te beheren. Wij werken graag samen met bedrijven die het belang van beveiliging erkennen en bereid zijn daarin te investeren.

Wil je weten hoe we dat doen? Hier laten we enkele van onze relaties aan het woord.

#

Ruud van Weerdenburg - ValueCare B.V.

"Door het beheer uit te besteden, kunnen wij de focus leggen op productontwikkeling. Het is dan wel belangrijk om een betrouwbare partij te hebben. Met DigiState was er meteen een klik."
#

Dennis van Schaik - CrossMotion

"Wij zijn al jaren klant bij DigiState, de service en snelle support zijn, voor ons als communicatie bureau erg belangrijk. DigiState maakt haar belofte waar!"
#

Walter Florussen - Vos Logistics

"DigiState is een prettig bedrijf om zaken mee te doen. Altijd klaar om te helpen waar nodig."
#

Karel Schuttevaer - Rederij Schuttevaer

"DigiState beheert al jaren naar volle tevredenheid onze automatisering. Wij zijn als bedrijf afhankelijk van het seizoen en DigiState staat altijd op het juiste moment voor ons klaar. Daarnaast geven zij altijd goed advies over onze security. Als zich problemen voordoen, worden deze altijd snel opgelost."
#

Gijs Kantelberg - De Verkeersacademie

"DigiState beheert voor ons de IT in al onze vestigingen door het hele land. Doordat zij onze organisatie goed kennen, kunnen zij ons een perfect advies geven over onze infrastructuur en de inrichting van onze werkplekken."
#

Aart Baas – Badaco B.V.

"Door de automatisering, hosting en telefonie onder te brengen bij DigiState, hebben wij één aanspreekpunt. DigiState is al jaren een betrouwbare, laagdrempelige partij die oplossingsgericht denkt en werkt."
#

Henk van Cann - 2Value

"Dit zijn momenten waarop ik het verschil tussen DigiState en een willekeurige grote hoster voel en waardeer. Geen lieftallige dame die een automatisch geopend ticket netjes beantwoordt met een link naar de FAQ-list maar gewoon direct contact met terzake deskundige pragmatici."
Geen testimonials gevonden!

"

Ruud van Weerdenburg - ValueCare B.V.

Door het beheer uit te besteden, kunnen wij de focus leggen op productontwikkeling. Het is dan wel belangrijk om een betrouwbare partij te hebben. Met DigiState was er meteen een klik.

Meer succesverhalen

#