• Hostingservices

  Hostingservices

  Van krachtige hosting voor je website of webshop tot het faciliteren van een functionele en tijdbesparende database in de cloud; wij hebben alles in huis om jou te ontzorgen met de meest uiteenlopende hosting services.

   

  Wil je direct je domein registreren en je pakket kiezen?

   

  Bestel direct


Inbegrepen bij al onze hosting services:

 • Uptime percentage 99,999%
 • Dagelijkse backups: werkt je website niet meer? Geen probleem, wij maken standaard iedere nacht een backup.
 • Updates en onderhoud: onze Magento en Wordpress developers voeren periodieke updates voor je uit
 • Snelheid optimalisatie: zo zorgen we voor supersnelle laadtijden van je website
 • SSL: hiermee garandeer je een beveiligde internetverbinding voor je bezoekers
 • Spamfilter: wij houden 99,8% van alle spamberichten tegen
 • Optimale bescherming: wij scannen dagelijks alle bestanden om te voorkomen dat indringers jouw website misbruiken voor spam of phishing
 • Steengoede support: voor iedere vraag, klein of groot; onze telefonische helpdesk staat voor je klaar.

Altijd online

Waarom onze hosting zo betrouwbaar is? Dat komt door onze aanpak. Wij maken gebruik van hoogwaardige, snelle en actuele hardware. Onze datacenters zijn met elkaar verbonden, wat inhoudt dat data altijd dubbel beschikbaar is. Valt een datacenter uit, dan blijft je website bereikbaar. Bovendien monitoren we onze servers 24/7. Dreigt er iets mis te gaan? Dan lossen wij het probleem op, nog voordat het ontstaat. Wil je meer weten over onze datacenters? Bekijk hier onze factsheet.

Razendsnel

We zorgen ervoor dat er altijd genoeg hosting capaciteit is. Zo houden we bijvoorbeeld rekening met piekperioden. Heb je meer opslagruimte of capaciteit nodig? Dan zorgen wij dat je hosting met je meegroeit.

Wij stellen hoge eisen aan onze informatiebeveiliging

Daarom zijn wij ons aan het voorbereiden op de toetsing van de ISO 27001 als NEN 7510. Hiermee tonen wij aan dat wij op een veilige manier met jouw data omgaan, waarmee de risico’s tot een minimum beperkt zijn.

Twee smaken in hosting

Welke hosting is voor jou de kers op de taart? Dat is volledig afhankelijk van jouw behoeften. Wij adviseren graag over de beste oplossing die jouw organisatie nodig heeft om maximaal te presteren.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf?

Neem contact op

"

Henk van Cann - 2Value

Dit zijn momenten waarop ik het verschil tussen DigiState en een willekeurige grote hoster voel en waardeer. Geen lieftallige dame die een automatisch geopend ticket netjes beantwoordt met een link naar de FAQ-list maar gewoon direct contact met terzake deskundige pragmatici.

Meer succesverhalen

#