DigiState

 • We make IT work for you

  We make IT work for you

  En dat begrijpen wij als geen ander.
  We zorgen ervoor dat je gerust aan het werk kunt. Maar dat kan alleen als wij ons echt inleven in jouw business. Daarom willen wij alles weten over de behoeften van jouw organisatie en de bedrijfsdoelen. Zo kan IT jouw bedrijf optimaal ondersteunen en leveren we een structurele bijdrage aan jouw succes.


En dat begrijpen wij als geen ander.
We zorgen ervoor dat je gerust aan het werk kunt. Maar dat kan alleen als wij ons echt inleven in jouw business. Daarom willen wij alles weten over de behoeften van jouw organisatie en de bedrijfsdoelen. Zo kan IT jouw bedrijf optimaal ondersteunen en leveren we een structurele bijdrage aan jouw succes.

Onze visie

Wij willen dat:

 • jouw organisatie efficiënt werkt
 • je altijd en overal bereikbaar bent
 • jouw data veilig is opgeslagen en alleen toegankelijk is voor bevoegden
 • jouw organisatie voldoet aan alle compliance-verplichtingen

Ooit startten we in 2007 als hostingpartij, maar inmiddels zijn we uitgegroeid tot een high service partner op het gebied van kantoorautomatisering.

Persoonlijk

Bij DigiState sta je in
direct contact met jouw
IT-consultant.

Transparant

Wij zijn open en eerlijk.
Bij ons weet je precies
wat je kunt verwachten.

Flexibel

Wij stemmen onze
oplossingen af op jouw
individuele IT-behoeften.

Veilig

Jouw security is onze
verantwoordelijkheid.

Onze missie

Voor velen is IT een stoffelijk, noodzakelijk iets. Wij kijken daar anders tegenaan. We zien het als onze missie om jou IT net zo leuk te laten vinden als wij. Hoe we dat doen?

We willen laten zien wat IT voor je kan betekenen, we willen het makkelijk maken en we willen je verrassen.
Het fijne onderlinge contact draagt daar natuurlijk ook aan bij.

Van een naadloze integratie tot het trainen van medewerkers; wij denken echt aan alles om ervoor te zorgen dat jouw digitale organisatie op rolletjes loopt.
Achter de schermen zijn wij continu voor je aan het werk.

ISO 27001
NEN 7510

Prettig contact met ons vertrouwde team

Persoonlijk contact vinden wij erg belangrijk. Loop je tegen een probleem aan? Ons team van specialisten staatje altijd te woord bij ieder vraagstuk, klein of groot. Geef ons een seintje via de mail of telefonische helpdesk en wij regelen het voor je.

Wij geloven oprecht dat tevreden werknemers bijdragen aan de tevredenheid bij klanten. Een platte organisatie en open bedrijfscultuur met meer dan voldoende mogelijkheden tot opleiding en ontwikkeling zorgen ervoor dat mensen zich jarenlang aan ons bedrijf binden en service van topkwaliteit leveren voor de hoogste klanttevredenheid.

Wij zijn op de hoogte van alle belangrijke innovaties door opleidingen te volgen,  certificeringen te behalen en te sparren met teamgenoten. Zo vormen we samen een sterk team.

Veilig, actueel, functioneel én gebruiksvriendelijk

 • Dat garanderen we met de allerbeste hardware en software.
 • Wij gaan vertrouwelijk en veilig om metjouw gegevens.
 • Wij slaan de data op in zeer zorgvuldig uitgekozen datacenters in Europa. Zo weetje altijd waar de data staat
 • Wij zijn ISO 27100 en NEN 7510 gecertificeerd. Hiermee tonen wij aan dat wij op een veilige manier met jouw data omgaan, waarmee de risico’s tot een minimum beperkt zijn.
 • Onze kennis is altijd up to date, doordat wij ons continu bijscholen.

"

Henk van Cann - 2Value

Dit zijn momenten waarop ik het verschil tussen DigiState en een willekeurige grote hoster voel en waardeer. Geen lieftallige dame die een automatisch geopend ticket netjes beantwoordt met een link naar de FAQ-list maar gewoon direct contact met terzake deskundige pragmatici.

Meer succesverhalen

#