• Testimonials

Clientcase ValueCare

Ooit al eens gedacht hoeveel data er in een ziekenhuis omgaat? Iedere afdeling heeft unieke activiteiten, regels en patiënten. Het is van essentieel belang dat deze data op de juiste manier gebundeld én beschermd wordt.

‘Door serverbeheer uit te besteden leggen wij de focus op productontwikkeling.’ – Ruud van Weerdenburg Director ValueCare

Onze klant ValueCare combineert verschillende soorten data uit systemen van verschillende afdelingen in overzichtelijke dashboards, zodat klanten gericht kunnen sturen op organisatiedoelen. Dat doen ze voor verschillende branches, waaronder de gezondheidszorg.

Download Clientcase ValueCare

#

Dennis van Schaik - CrossMotion

"Wij zijn al jaren klant bij DigiState, de service en snelle support zijn, voor ons als communicatie bureau erg belangrijk. DigiState maakt haar belofte waar!"
#

Ruud van Weerdenburg - ValueCare B.V.

"Door het beheer uit te besteden, kunnen wij de focus leggen op productontwikkeling. Het is dan wel belangrijk om een betrouwbare partij te hebben. Met DigiState was er meteen een klik."

#

Janneke Mobron - Monte Legal

"Wij zijn heel erg tevreden met de diensten van Digistate. Ze hebben onze digitale bedrijfsvoering enorm verbeterd, wat ons veel tijd en zorgen bespaart. Het team is deskundig, vriendelijk en staat altijd klaar om te helpen en vragen te beantwoorden. Een echte aanrader!"
#

Aart Baas – Badaco B.V.

"Door de automatisering, hosting en telefonie onder te brengen bij DigiState, hebben wij één aanspreekpunt. DigiState is al jaren een betrouwbare, laagdrempelige partij die oplossingsgericht denkt en werkt."

#

Henk van Cann - 2Value

"Dit zijn momenten waarop ik het verschil tussen DigiState en een willekeurige grote hoster voel en waardeer. Geen lieftallige dame die een automatisch geopend ticket netjes beantwoordt met een link naar de FAQ-list maar gewoon direct contact met terzake deskundige pragmatici."
#

Marjolein Dikkerboom – MD Advocatuur

"DigiState gaat net een stapje verder in hun service, zodat ik op IT-gebied volledig word ontzorgd. Bovendien voldoet mijn kantoor dankzij hun Cloud oplossing aan de regelgeving van de NOvA zodat ik overal veilig toegang heb tot mijn dossiers. "

#

Walter Florussen - Vos Logistics

"DigiState is een prettig bedrijf om zaken mee te doen. Altijd klaar om te helpen waar nodig."