DigiState

  • Testimonials

Clientcase ValueCare

Ooit al eens gedacht hoeveel data er in een ziekenhuis omgaat? Iedere afdeling heeft unieke activiteiten, regels en patiënten. Het is van essentieel belang dat deze data op de juiste manier gebundeld én beschermd wordt.

‘Door serverbeheer uit te besteden leggen wij de focus op productontwikkeling.’ – Ruud van Weerdenburg Director ValueCare

Onze klant ValueCare combineert verschillende soorten data uit systemen van verschillende afdelingen in overzichtelijke dashboards, zodat klanten gericht kunnen sturen op organisatiedoelen. Dat doen ze voor verschillende branches, waaronder de gezondheidszorg.

Download Clientcase ValueCare

#

Gijs Kantelberg - De Verkeersacademie

"DigiState beheert voor ons de IT in al onze vestigingen door het hele land. Doordat zij onze organisatie goed kennen, kunnen zij ons een perfect advies geven over onze infrastructuur en de inrichting van onze werkplekken."
#

Dennis van Schaik - CrossMotion

"Wij zijn al jaren klant bij DigiState, de service en snelle support zijn, voor ons als communicatie bureau erg belangrijk. DigiState maakt haar belofte waar!"
#

Henk van Cann - 2Value

"Dit zijn momenten waarop ik het verschil tussen DigiState en een willekeurige grote hoster voel en waardeer. Geen lieftallige dame die een automatisch geopend ticket netjes beantwoordt met een link naar de FAQ-list maar gewoon direct contact met terzake deskundige pragmatici."
#

Walter Florussen - Vos Logistics

"DigiState is een prettig bedrijf om zaken mee te doen. Altijd klaar om te helpen waar nodig."
#

Aart Baas – Badaco B.V.

"Door de automatisering, hosting en telefonie onder te brengen bij DigiState, hebben wij één aanspreekpunt. DigiState is al jaren een betrouwbare, laagdrempelige partij die oplossingsgericht denkt en werkt."
#

Ruud van Weerdenburg - ValueCare B.V.

"Door het beheer uit te besteden, kunnen wij de focus leggen op productontwikkeling. Het is dan wel belangrijk om een betrouwbare partij te hebben. Met DigiState was er meteen een klik."
Geen testimonials gevonden!