14 april 2020
Uw privacy is voor DigiState van groot belang. Wij houden ons dan ook aan de privacywet. Dit betekent dat uw gegevens veilig zijn bij ons en dat wij ze altijd netjes gebruiken. In deze privacyverklaring leggen we uit wat we bij de website van ons hostingbedrijf https://www.digistate.nl allemaal doen met informatie die we over u te weten komen.

Als u vragen hebt, of wilt weten wat we precies van u bijhouden, neem dan contact op met DigiState.

Afhandelen bestelling
Wanneer u bij ons een bestelling plaatst, gebruiken wij uw persoonsgegevens om deze netjes af te kunnen handelen. Ook krijgen wij informatie over uw betaling van uw bank of creditcardmaatschappij.

Hiervoor gebruiken wij uw betalingsgegevens, naw-gegevens, geslacht, e-mailadres, telefoonnummer en factuuradres. Deze hebben wij nodig vanwege het contract die we met u sluiten. Wij bewaren deze informatie tot uw bestelling is afgerond en zeven jaar daarna (dat is de wettelijke bewaarplicht).

Toegang portaal
Met ons portaal krijgt u toegang tot een beheeromgeving waar u zelf dingen kunt instellen, opgeven en wijzigen. Wij houden bij wat u gedaan heeft en wanneer, zodat daar bewijs van is.

Hiervoor gebruiken wij uw naw-gegevens. Deze hebben wij nodig vanwege het contract die we met u sluiten. Wij bewaren deze informatie tot zes maanden na het einde van de dienstverlening aan u.

Een abonnement afsluiten
U kunt bij onze website https://www.digistate.nl een betaald abonnement afsluiten, waarbij wij uw persoonsgegevens gebruiken om de betaling af te handelen.

Hiervoor gebruiken wij uw factuuradres, telefoonnummer, betalingsgegevens, e-mailadres, naw-gegevens en geslacht. Deze hebben wij nodig vanwege het contract die we met u sluiten. Wij bewaren deze informatie totdat u het abonnement opzegt en zeven jaar daarna (dat is de wettelijke bewaarplicht).

Contactformulier en Nieuwsbrief
Met het contactformulier kunt u ons vragen stellen of aanvragen doen.

Hiervoor gebruiken wij uw e-mailadres, telefoonnummer en naw-gegevens. Hier hebben wij een legitiem belang bij. Wij bewaren deze informatie totdat we zeker weten dat u tevreden bent met onze reactie en drie maanden daarna. Zo kunnen we bij vervolgvragen de informatie er makkelijk bij pakken. Ook kunnen we zo onze klantenservice trainen om nog beter te worden.

U kunt zich abonneren op onze nieuwsbrief. Hierin leest u nieuwtjes, tips en informatie over onze producten en diensten. Dit abonnement kunt u op ieder moment opzeggen. Iedere nieuwsbrief bevat een afmeldlink. Via uw account kunt u dit ook doorgeven. Via het portaal kunt u dit ook doorgeven.
Uw e-mailadres wordt alleen met uw toestemming toegevoegd aan de lijst van abonnees. Deze gegevens worden bewaard totdat u het abonnement opzegt.

Uw account
Bij bepaalde onderdelen van onze website moet u zich eerst registreren. U moet dan informatie over uzelf opgeven en een gebruikersnaam kiezen. Daarmee maken wij een account, waarop u kunt inloggen met die gebruikersnaam en een zelfgekozen wachtwoord.

Hiervoor gebruiken wij uw naw-gegevens, telefoonnummer, e-mailadres, factuuradres, betalingsgegevens en geslacht. Deze hebben wij nodig vanwege het contract die we met u sluiten. Wij bewaren deze informatie tot u het account opheft en zes maanden daarna.

Wij bewaren deze informatie zodat u ze niet steeds opnieuw in hoeft te vullen en zodat we u makkelijker kunnen benaderen als dat nodig is bij de website van ons hostingbedrijf. U kunt via uw account informatie aanpassen wanneer u dat wilt.

Reclame
Wij willen u graag reclame sturen over aanbiedingen en nieuwe producten of diensten. Dit doen wij:

  • via social media

U kunt op ieder moment bezwaar maken tegen deze reclame. U kunt ons blokkeren of de afmeldoptie gebruiken. Via uw account kunt u dit ook doorgeven. Via het portaal kunt u dit ook doorgeven.

Verstrekking aan andere bedrijven of instellingen
Wij geven uw persoonsgegevens alleen aan andere bedrijven of instellingen als dat nodig is de dienst of als wij dat wettelijk verplicht zijn (bijvoorbeeld als de politie dat eist bij een vermoeden van een misdrijf).

Wij werken met bepaalde bedrijven samen. Deze partners kunnen dus uw persoonsgegevens krijgen. Dit is nodig om u te kunnen leveren wat u heeft gekocht.

Cookies

Hoe kunt u cookies uitschakelen:

Google Chrome: start Google Chrome en klik op de kleine drie puntjes in de rechterbovenhoek, selecteer Instellingen. Scrol helemaal naar het einde van de pagina. Klik op link “Advanced” onderaan de pagina. Zoek onder het gedeelte Privacy en beveiliging het item “Site settings” en klik erop. Om cookies uit te schakelen, zet u de schakelaar naast “Allow sites to save and read cookie data (recommended)” uit.

Firefox: open Firefox, klik op de drie regels rechtsboven in het scherm en klik vervolgens op Opties. Kies aan de linkerkant de categorie Privacy en beveiliging. Hier kunt u alle typen cookies uit (of aan) zetten.

Doel: functioneel

Met deze cookies kan de site verbeterde functionaliteit en personalisatie bieden. Ze kunnen worden ingesteld door ons of door externe leveranciers wiens diensten we aan onze pagina’s hebben toegevoegd. Als u deze cookies niet toestaat, werken sommige of al deze services mogelijk niet correct.

Social Intents

We gebruiken cookies van Social Intents om u de online chatfunctionaliteit te bieden en daarom ondersteuning te bieden wanneer u onze site bezoekt. De gegevens verzameld via Social Intents worden geaggregeerd, dus anoniem, tenzij u besluit om uw persoonlijke informatie met ons te delen via online chat.

Doel: analyse en onderzoek
Met deze cookies kunnen we bezoeken en verkeersbronnen bekijken, zodat we de prestaties van onze site kunnen verbeteren. Ze helpen ons te realiseren welke pagina’s het meest en het minst worden bezocht en begrijpen hoe bezoekers zich op de site verplaatsen. Alle gegevens die deze cookies verzamelen, worden samengevoegd en zijn daarom anoniem. Als u deze cookies niet toestaat, weten we niet wanneer u onze site hebt bezocht en hebben we niet de mogelijkheid om de prestaties ervan te controleren.

Google Analytics
Wij gebruiken Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze website gebruiken. Wij hebben een verwerkersovereenkomst met Google gesloten. Daarin staan strikte afspraken te maken over wat zij mogen bijhouden. DigiState heeft de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd en daarom mogen wij die plaatsen zonder toestemming.

Doel: adverteren en targeting
Deze cookies worden via onze site geplaatst door onze advertentiepartners. Ze kunnen door die organisaties worden gebruikt om een profiel van uw interesses te maken en u advertenties op verschillende websites te tonen. Ze slaan uw persoonlijke gegevens nog niet op en zijn gebaseerd op het herkennen van uw browser en apparaat. Als u deze cookies niet toestaat, zult u minder gerichte advertenties tegenkomen.

Facebook
We gebruiken Facebook-cookies om bij te houden hoe onze gebruikers de website gebruiken. Deze cookies helpen onze gebruikers ook om de informatie van onze pagina’s te delen en commentaar te geven op dit sociale netwerk. Bovendien kunnen we met de toestemming voor deze cookies advertenties op Facebook weergeven op basis van de interesses van bezoekers en herinneren aan welke pagina’s ze in het verleden hebben bezocht. De vervaldatum van de cookies is ingesteld op 365 dagen.

LinkedIn
We gebruiken LinkedIn-cookies om bij te houden hoe onze gebruikers de website gebruiken. Deze cookies helpen onze gebruikers ook om de informatie van onze pagina’s te delen en commentaar te geven op dit sociale netwerk. Bovendien kunnen we met de toestemming voor deze cookies advertenties op LinkedIn weergeven op basis van de interesses van bezoekers en herinneren aan welke pagina’s ze in het verleden hebben bezocht. De vervaldatum van de cookies is ingesteld op 365 dagen.

Beveiliging
Beveiliging van persoonsgegevens is voor ons van groot belang. Wij zorgen dat uw gegevens bij ons goed beveiligd zijn. We passen de beveiliging steeds aan en letten goed op wat er mis kan gaan.

Wijzigingen in deze privacyverklaring
Wanneer onze website van ons hostingbedrijf wijzigt, moeten wij natuurlijk ook de privacyverklaring aanpassen. Let dus altijd op de datum hierboven en kijk regelmatig of er nieuwe versies zijn. Wij zullen ons best doen wijzigingen ook apart aan te kondigen.

Inzage, wijzigen en verwijderen van uw gegevens
Als u vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens wij van u hebben, kunt u altijd contact met ons opnemen. Zie de contactgegevens hieronder.

U hebt de volgende rechten:

  • uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen
  • inzage in de precieze persoonsgegevens die we hebben
  • het laten corrigeren van fouten
  • het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens
  • intrekken van toestemming
  • bezwaar maken tegen een bepaald gebruik

Let op dat u altijd duidelijk aangeeft wie u bent, zodat we zeker weten dat we geen gegevens van de verkeerde persoon aanpassen of verwijderen.

Klacht indienen
Als u vindt dat wij u niet op de juiste manier helpen, dan heeft u het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder. Deze heet de Autoriteit Persoonsgegevens.

Contactgegevens
DigiState B.V.
Fultonbaan 16
3439 NE Nieuwegein
juridisch@digistate.nl
030-2074400