DigiState

  • Terugblik op 2023: veilige data en groei bij DigiState

Het jaar is weer bijna om en zoals altijd voorbij gevlogen. Bij DigiState hebben we niet stilgezeten als het gaat om het versterken van onze cybersecurity én het ondersteunen van onze klanten. Met veel trots blikken we daar nog eens op terug:

  • ISO 27001 en NEN 7510 Certificering: na een intensieve, maar ook leerzame periode hebben we in 2023 de ISO 27001 en NEN 7510 certificeringen behaald, wat aantoont dat onze beveiligingsprocessen aan strenge internationale normen voldoen.
  • Nieuwe website en branding: We hebben onze website en branding een frisse, nieuwe look gegeven. De nieuwe look verduidelijkt onze scherpe focus en toewijding om jou nog beter van dienst te zijn. 
  • Uitbreiding van ons team: We verwelkomden Maarten Strootman als onze tweede consultant, waardoor we onze dienstverlening verder kunnen verbeteren.
  • Mooie nieuwe klanten: Dit jaar hebben we een aantal nieuwe klanten verwelkomd, wat onze positie in de markt verder versterkt. Waaronder: Schildersbedrijf van der Hijden, Van Renswoude Metaalproducten en Chargecars!

Een essentieel onderdeel van ons succes in 2023 was de plezierige samenwerking met onze bestaande klanten. Het optimaliseren en verbeteren van hun IT-omgevingen was niet alleen een professioneel streven, maar ook een bron van veel voldoening en plezier. 

Cybersecurity: jouw speerpunt voor 2024

Cybersecurity is geen optie meer, het is een noodzaak. Cyberaanvallen worden steeds geavanceerder en de gevolgen kunnen desastreus zijn voor zowel grote bedrijven als het MKB. Cybersecurity is nodig om je data te beschermen en de continuïteit van je bedrijf te waarborgen. Een sterke focus op cybersecurity helpt bij het afweren van bedreigingen en versterkt het vertrouwen van klanten en partners in jouw organisatie.

Heb je al nagedacht over de beveiliging van jouw bedrijfsdata en systemen? Met 2024 in het vizier is dit hét moment om cybersecurity op te nemen als een speerpunt in jouw bedrijfsstrategie.

Onze doelen voor 2024

Uiteraard hebben wij voor 2024 ook weer ambitieuze doelen gesteld. We blijven ons specialiseren in het ondersteunen van branches met gevoelige data. Onze diensten en producten zullen nog meer gericht zijn op het bieden van geavanceerde cybersecurity-oplossingen. Daarnaast richten wij ons op het uitbreiden van ons klantenbestand, met name in de MKB+ sector.

Wil je jouw organisatie sterker maken op het gebied van cybersecurity? Ben je benieuwd naar onze aanpak en hoe deze aansluit bij jouw specifieke behoeften? Laten we dan eens vrijblijvend in gesprek gaan. Neem gerust contact met ons op via onze contactpagina of telefonisch op +31(0)30-2074400.

Ten slotte

We nemen afscheid van 2023 en maken ons op voor een nieuw jaar vol kansen en uitdagingen. Maar voordat we dat doen, willen we graag even stilstaan bij de vertrouwde relaties met onze klanten en partners. Ontzettend bedankt daarvoor!

We kijken uit naar een voortzetting van onze samenwerking in 2024, waarbij we samen streven naar veiligheid, groei en innovatie.

Een vrolijk kerstfeest en een gelukkig, gezond en succesvol nieuwjaar toegewenst van iedereen bij DigiState!

Deel dit :
Andere posts
#

Natasja's eerste dagen bij DigiState

27 juni 2024
In juni 2024 is Natasja Langenberg ons team komen versterken als junior beheerder. In deze introductie vertelt Natasja over haar eerste werkdagen bij ons en hoe ze haar plek heeft gevonden in ons…
Lees verder
#

Zorg & ICT: samen sterker worden!

16 januari 2024
In de gezondheidssector is het cruciaal om de veiligheid en vertrouwelijkheid van data te waarborgen. Wij geloven dat IT kan de zorg vooruit helpen. Lees hier verder.
Lees verder
#

Wat klanten van jou verwachten als je persoonsgegevens verwerkt

31 oktober 2023
Klanten hebben het recht om te weten wat er met hun persoonsgegevens gebeurt. Bij DigiState heb je hier geen omkijken naar. Lees hier hoe wij dit regelen.
Lees verder