DigiState

  • Waar worden je gegevens opgeslagen als je gebruik maakt van Microsoft 365?

    Waar worden je gegevens opgeslagen als je gebruik maakt van Microsoft 365?

Microsoft is een van de bedrijven die zich houdt aan de Europese wetgeving voor gegevensbescherming. Het bedrijf heeft verschillende datacenters in Europa, waar klanten hun gegevens kunnen opslaan. Deze datacenters voldoen aan de hoogste
beveiligingsnormen en zijn gecertificeerd volgens de ISO 27001- en ISO 27018-standaarden voor gegevensbeveiliging en privacy.

Microsoft zorgt er ook voor dat de gegevens van klanten in Europa blijven met gegevensresidentie. Dit betekent dat de gegevens van klanten alleen worden opgeslagen in datacenters in Europa en niet worden verplaatst naar andere regio's zonder de toestemming van de klant.

Ook wij zijn gecertificeerd voor de ISO 27001 en NEN 7510 certificering. Hiermee tonen wij aan dat wij op een veilige manier met jouw data omgaan, waarmee de risico’s tot een minimum beperkt zijn. Wij zien er altijd extra op toe dat de data van onze klanten in Nederland of in ieder geval binnen Europa blijft. Kortom: je kunt erop vertrouwen dat je gegevens veilig worden opgeslagen en beheerd.

Vraag ons naar de mogelijkheden

Wordt het tijd voor een kop koffie? Neem geheel vrijblijvend contact op en stel gerust al je vragen.

Deel dit :
Andere posts
#

Wat klanten van jou verwachten als je persoonsgegevens verwerkt

31 oktober 2023
Klanten hebben het recht om te weten wat er met hun persoonsgegevens gebeurt. Bij DigiState heb je hier geen omkijken naar. Lees hier hoe wij dit regelen.
Lees verder
#

ISO 27001- en NEN 7510: we hebben het gehaald!

1 september 2023
Wij voldoen nu aan de hoogste normen voor informatiebeveiliging, wat maximale bescherming van jouw gegevens en naleving van privacywetten garandeert.
Lees verder
#

Haal het maximale uit je werk met Microsoft 365 Copilot

18 augustus 2023
Bespaar tijd, verbeter prestaties en bevorder samenwerkingen met deze nieuwe tool. Hier lees je over alle voordelen van Microsoft 365 Copilot.
Lees verder