Op 24 en 25 januari vindt in de Jaarbeurs in Utrecht voor de 12e keer het belangrijkste en grootste e-commerce event van de Benelux plaats, de Webwinkel Vakdagen. Als u op zoek bent naar manieren om meer rendement uit uw online activiteiten te halen, dan bent u bij de Webwinkel Vakdagen op de juiste plek!

DigiState zal tijdens de Webwinkel Vakdagen samen met haar partner CrossMotion aanwezig zijn, ons standnummer is B25. Kom bij ons langs voor iets lekkers en een praatje over uw (toekomstige) online succes. DigiState directeur Marin Heideman en Business Consultant Freek Dix zijn er om al uw vragen te beantwoorden. Wij leggen u graag uit hoe wij u als DigiState kunnen helpen in uw online succes en groei in rendement.

Als u al een shop heeft of nieuwe shop wilt beginnen of als u gewoon eens met ervaren consultants uit de E-Commerce wereld wil sparren over een goed idee, dan staan wij u graag te woord. DigiState heeft inmiddels meer dan 10 jaar ervaring in de E-Commerce wereld en met ons uitgebreide netwerk kunnen wij u met meer zaken helpen dan met hosting alleen.

Win een gratis Hosting + Onderhoudscontract
Laat uw visitekaartje achter bij onze stand en win een gratis Hosting + Onderhoudscontract voor een jaar voor uw Magento of WooCommerce shop. Met dit pakket heeft u de zekerheid dat uw shop wordt gehost op een snelle en stabiele omgeving en dat Magento of Woocommerce experts ervoor zorgdragen dat uw shop snel, stabiel en up-to date blijft. We leggen u graag uit wat dit precies inhoudt.

Wij zien u graag op woensdag 24 of donderdag 25 januari op onze stand!