Bezoek onze stand tijdens de webwinkel vakdagen!

Op 24 en 25 januari vindt in de Jaarbeurs in Utrecht voor de 12e keer het belangrijkste en grootste e-commerce event van de Benelux plaats, de Webwinkel Vakdagen. Als je er op zoek naar bent om meer rendement uit jouw online activiteiten te halen, ben je bij de Webwinkel Vakdagen op de juiste plek!.

DigiState zal samen met haar partner CrossMotion aanwezig zijn, ons standnummer is B25. Kom bij ons langs voor iets lekkers en een praatje over jouw (toekomstige) Online succes. DigiState directeur Marin Heideman en onze Business Consultant Freek Dix zijn er om al je vragen te beantwoorden. Wij leggen je graag uit hoe wij als DigiState jou kunnen helpen in je online succes en groei in rendement.

Als je al een shop hebt, of je wilt een nieuwe shop beginnen of je wilt gewoon eens met ervaren consultants uit de E-Commerce wereld sparren over een goed idee, dan staan wij je graag bij. Met onze 10 jaren ervaring in de E-Commerce wereld en ons uitgebreide netwerk kunnen wij je met meer zaken helpen dan hosting alleen.

Win een gratis Hosting + Onderhoud contract
Laat je visitekaartje achter bij onze stand en win een gratis Hosting + Onderhoudscontract voor een jaar voor je Magento of WooCommerce shop. Met dit pakket heb je de zekerheid dat je shop wordt gehost op een snelle en stabiele omgeving en dat Magento of Woocommerce experts ervoor zorgdragen dat jou shop snel, stabiel en up-to date blijft. We leggen je graag uit wat dit precies inhoudt.

Wij zien je graag op Woensdag 24 of Donderdag 25 januari op onze stand!