DigiState

  • Ben jij als webbouwer ook vaak hostingproblemen aan het oplossen die niet van jou zijn?

Nice! Je hebt een mooie website opgeleverd. Maar opeens belt de klant dat er geen beveiligde verbinding is: er staat een slotje of een uitroepteken in het icoon van de browserbalk. Problemen met het SSL-certificaat dus.

Ook al heeft de klant de hosting ergens anders geregeld; als contactpersoon wordt van jou verwacht dat jij de problemen oplost. Doe je dit niet, dan is de klant opeens niet meer tevreden over de nieuwe site, maar geïrriteerd over een service die niet eens van jou is.

Ondanks dat veel van deze problemen aan de serverzijde ontstaan, staat de hostingpartij meestal niet voor je klaar. En dus pak jij het maar weer op. Voor je het weet ben je de schakel tussen de hostingpartij en de klant en ben je uren bezig om het probleem op te lossen. De hostingpartij vangt de centen, terwijl jij het werk doet. Erg oneerlijk, vind je niet?

Bij DigiState vinden wij dat het anders kan. Developers die zoveel klanten bij ons onderbrengen mogen wel wat meer gewaardeerd worden. Dat begint bij een goede service. Hoe zou je het vinden als je ons alleen maar hoeft in te lichten? Wij pakken het probleem op met de klant en jij kunt de focus leggen op datgene waar jij goed in bent. De klant is weer blij met de nieuwe website en tevreden met de professionele dienstverlening.

En daar houdt onze service niet op. Zijn er problemen met de website snelheid of bij het verzenden en ontvangen van de mail? Laat het ons weten en wij gaan samen stap voor stap met de klant door de installatie. Weg met die randzaken die jij helemaal niet zou hoeven op te lossen. Wij zorgen ervoor dat hosting voor jouw dienstverlening de kers op de taart wordt. Oh ja, niet te vergeten: wij belonen je uiteraard voor de klanten die je bij ons onderbrengt!

Nieuwsgierig geworden? Lees hier meer over onze service voor developers.

 
Deel dit :
Andere posts
#

Zorg & ICT: samen sterker worden!

16 januari 2024
In de gezondheidssector is het cruciaal om de veiligheid en vertrouwelijkheid van data te waarborgen. Wij geloven dat IT kan de zorg vooruit helpen. Lees hier verder.
Lees verder
#

Terugblik op 2023: veilige data en groei bij DigiState

15 december 2023
Met veel trots blikken we terug op 2023 en delen we onze doelen voor 2024, zoals geavanceerde cybersecurity-oplossingen. Wat zijn jouw speerpunten voor 2024?
Lees verder
#

Wat klanten van jou verwachten als je persoonsgegevens verwerkt

31 oktober 2023
Klanten hebben het recht om te weten wat er met hun persoonsgegevens gebeurt. Bij DigiState heb je hier geen omkijken naar. Lees hier hoe wij dit regelen.
Lees verder