Wat zijn resellers?

Onze resellers zijn voornamelijk kleine webhosting- en webdesignbedrijven die graag zelf de controle willen houden op het aanmaken/verwijderen van klanten etc.. Daarnaast werken wij samen met development teams die meer creatieve input zoeken zoals caching, loadbalancing en verschillende vormen van disaster recovery. Naast fikse kortingen op zowel webruimte als domeinregistratie kunt u bij DigiState rekenen op technische en commerciële input die succesvol bijdragen aan een project. Resellers beschikken over een 24/7 support desk daar waar noodzakelijk. 

Uw bedrijf kan reseller worden als uw onderneming geregistreerd is bij de Kvk en tevens de intentie heeft om 25 domeinen of meer per jaar te registreren via DigiState. Het is mogelijk om reseller te worden voor domeinregistratie, webhosting of beide. 

Reseller hosting kenmerkt zich door de flexibele aansluiting voor met name webdevelopment partijen. Omdat wij zelf een achtergrond hebben op het gebied van development kunnen wij u flexibel ondersteunen met begeleiding op code en go to market momenten. In overleg met u bepalen wij het juiste moment om te lanceren. Reseller hosting kenmerkt zich dus niet alleen door techniek maar ook door creatieve en doortastende omgang met commercieel belangrijke momenten voor u!

Wat biedt DigiState aan resellers?

DigiState biedt reseller hosting partijen diverse grote voordelen, als reseller heeft u de mogelijkheid om in volledige vrijheid uw eigen hosting business te runnen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de technische kant hiervan.

  • Directadmin Contropanel
  • Mogelijkheid om eigen logo's te plaatsen
  • Kortingen op domeinregistraties
  • Eigen pakketten vormgeven
  • Eigen prijzen bepalen
  • 2e Lijns support.

De diensten aangeboden kunnen in overleg volledig als whitelabel dienst worden aangeboden. Op deze manier is het uw expertise en uw relatie. Bent u meer van de standaardisatie dan bieden wij u een interface om tegen aan te programmeren en zo resources af te nemen. Zoekt u meer referenties of een excuus om contact op te nemen twijfel dan niet en bel gewoon met DigiState. Zo bereikbaar zijn wij. Zo hoort dat.