Reseller hosting voor webdevelopers en zelfstandige hostingbedrijven

Wilt u betrouwbare hosting voor uw klanten maar ook een professionele partij die de samenwerking daadwerkelijk belangrijk vindt? Wij bieden u beide: we belonen u voor iedere nieuwe klant en uw klant is verzekerd van goede en veilige hosting.

Maar daar houdt het niet op: bij DigiState staat service voor u en uw klanten hoog in het vaandel. Heeft uw klant bijvoorbeeld een probleem met het SSL-certificaat, het instellen van de e-mail of de website snelheid? Laat het ons weten en wij pakken het samen met de klant op. Geen gedoe en meer focus voor uw eigen werk. Zo zorgen wij ervoor dat hosting de kers op de taart wordt.

Wordt u één van onze resellers?

Dan ontvangt u voor iedere nieuwe klant een aantrekkelijke affiliate vergoeding. U kunt bij ons domeinregistratie, webhosting of een combinatie van beide afnemen. Er zijn diverse lucratieve mogelijkheden bespreekbaar. Zo kunnen wij uw klant direct factureren en u een kickback fee geven of de diensten whitelabel aanbieden.

U kunt zich bij ons aansluiten als u developer, webdesigner of aanbieder van webhosting bent met een KvK registratie en minimaal 25 domeinnamen per jaar registreert.

White Label reseller hosting

De diensten van DigiState kunnen in overleg volledig als whitelabel dienst worden aangeboden. De klant is klant bij u, ziet alleen uw branding en logo’s en ontvangt van u de factuur. U biedt onze hosting aan in uw eigen pakket en kunt daarmee de prijs voor de eindklant zelf bepalen.

Wat kunt u verwachten van onze reseller hosting?

Als u de hosting van DigiState aanbiedt aan uw klanten, dan bieden wij u:

  • Fikse korting op zowel webruimte als domeinregistratie
  • Een Directadmin Controlpanel waarin u gemakkelijk nieuwe hosting kunt aanmaken, aanpassen of verwijderen
  • Altijd direct en persoonlijk contact met onze 24/7 service desk
  • Een overzichtelijke factuur voor uw klanten
  • De expertise van ons volledige team als verlenging van uw bedrijf

Omdat wij zelf een achtergrond hebben op het gebied van development kunnen wij u flexibel ondersteunen met begeleiding op code. We kunnen sparren over het optimaliseren van caching, loadbalancing en verschillende vormen van disaster recovery. Ook denken we graag met u mee als het gaat om commerciële mogelijkheden. Samen bepalen we het juiste moment om een nieuw project te lanceren. Bij ons ligt de focus niet alleen op techniek; wij helpen u graag met doorgroeien.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of wilt u enkele referenties met ons bespreken?  Neem dan contact op. Dan zorgen we samen dat hosting ook voor u de kers op de taart wordt!