Waarom heeft u een file security product nodig?

Bestandbeveiligingsproducten of file security producten zijn ontworpen om de centrale servers van een bedrijf of organisatie te beschermen tegen bedreigingen.

Idealiter zou op elke niet-gespecialiseerde server een file security product moeten worden geïnstalleerd om te voorkomen dat de belangrijke bronnen van uw organisatie kunnen worden geïnfecteerd. Bedrijven staan steeds tegenwoordig steeds eenvoudiger toe dat gebruikers bestanden op slaan op een bedrijfsnetwerkshare. Hierbij laat men vaak na dat netwerkshares adequaat beschermd worden tegen schadelijke bestanden.

Het risico hiervan is dat door slechts een enkele gebruiker die een kwaadaardig bestand opslaat op een netwerkstation onmiddellijk een sneeuwbaleffect kan veroorzaken waardoor de (belangrijke) bestanden van uw organisatie ontoegankelijk worden.

“Wanneer er een aanval of databreuk heeft plaatsgevonden, zijn organisaties doorgaans verbaasd dat hun verdediging is aangetast of zich er volledig niet van bewust zijn dat de aanval zelfs heeft plaatsgevonden.”

DigiState is Registered Partner van ESET en levert alle ESET diensten van als maatwerkoplossingen aan bedrijven en organisaties.

DigiState is Registered Partner van ESET en levert alle ESET diensten van als maatwerkoplossingen aan bedrijven en organisaties.

ESET File Security biedt geavanceerde beveiliging voor alle algemene servers, opslag van netwerkbestanden en multifunctionele servers. Er wordt speciaal op gelet dat de servers stabiel en conflictvrij zijn om onderhoudsvensters en herstarts op minimaal niveau te houden om de bedrijfscontinuïteit niet te verstoren.

File Security als managed dienst

DigiState levert de file security diensten als een managed dienst. We kunnen uw opslag voor u monitoren terwijl u zelf ook altijd mee kunt kijken naar de actuele status van de veiligheid van uw bestanden.

ESET File Security voor Microsoft Windows Server

Cross-platform antimalwarebescherming tegen besmetting via gedeelde bestanden en gecompromitteerde hostsystemen.

ESET File Security voor Microsoft Azure

ESET NOD32-technologie die VM’s beschermt en systeemresources vrijmaakt.

ESET File Security voor Linux / FreeBSD

Cross-platform antimalwarebescherming tegen besmetting via gedeelde bestanden en gecompromitteerde hostsystemen.

Zoals bij veel zaken is het ook bij de beveiliging van uw IT erg belangrijk dat u voorbereid bent. De diensten van DigiState kunnen u hierbij helpen en dit kan bij ons zoals altijd, schaalbaar en kostenefficiënt.

Hoe u dit kunt doen? Bel eens met DigiState en laat u door ons informeren hoe wij u kunnen helpen bij het beveiligen van uw IT-infrastructuur.