DigiState

 • HBO Stage (Marketing)

Wil jij verantwoordelijk zijn voor het maken en uitrollen van het hét commerciële plan van aanpak voor ons bedrijf tijdens jouw stage? Kom dan stagelopen bij DigiState! Wij hebben namelijk een mooie stageopdracht voor jou.

Wat houdt de stage in?

Tijdens jouw stage bij DigiState ga jij aan de slag met het maken (en implementeren) van een commercieel actieplan. Het hoofddoel van dit plan is om onze klantenportefeuille te analyseren en te ontdekken hoe we hen nog beter van dienst kunnen zijn. Op basis van de kansen die er uit het door jou op te stellen dashboard komen stel jij een mooi plan van aanpak op om deze klanten te inspireren en te informeren over de extra mogelijkheden die DigiState ze kan bieden.

Na het opstellen van dit plan van aanpak mag jij de te ondernemen acties uitwerken en gaan uitrollen. Dit omvat bijvoorbeeld het bedenken en uitvoeren van creatieve online en offline campagnes om de klanten te informeren

Naast de huidige portefeuille mag je ook aan de slag gaan met het opstellen van een prospect wishlist. Hiervoor kun je bijvoorbeeld denken aan het inzichtelijk maken van interessante bedrijven in de regio, ons netwerk en geschikte doelgroepen.

Wie zijn wij?

DigiState is een fullservice Nieuwegeins IT bedrijf. Wij houden ons bezig met serverbeheer, cloud applicaties en kantoorautomatisering. We onderscheiden ons door de service die we verlenen en onze betrokkenheid bij onze klanten. Ons geheim? Persoonlijke aandacht, makkelijk bereikbaar zijn en altijd een stapje vooruitdenken. We zijn er als klanten ons nodig hebben, maar nóg liever zijn we ze voor met slimme oplossingen.

Hoe begeleiden we jou?

Tijdens deze stage krijg je de vrijheid om zelfstandig te werken en creatief te zijn in het ontwikkelen van je commerciële strategie en actieplan. Bij DigiState heerst een cultuur van gelijkwaardigheid, waardoor je je echt als een volwaardig teamlid zult voelen. We werken samen in een open kantoor dus je hebt altijd veel contact met je collega’s en zij staan altijd voor je klaar voor een praatje en overleg. Met je stagebegeleider heb je minimaal 1 keer per 2 weken een overleg.

Wat kan je na je stage?

Na je stage heb je enorm veel ervaring opgedaan met het maken van een salesplan. Daarnaast heb je veel ervaring opgedaan met klantcontact binnen een IT-bedrijf én weet je hoe het werkt in een MKB omgeving. Een mooi startpunt voor je verdere carrière!  

Wie ben jij?

 • Een gezellige en gedreven HBO student die op zoek is naar een stageplek waar je ons commercieel plan mag gaan opstellen en uitrollen. Een interessante stage dus waar je veel verantwoordelijkheid kunt krijgen. Heb jij zin om dit te doen? Dan zoeken we naar jou!
 • Je bent op zoek naar een stageplek voor ongeveer 32 uur per week (de uren zijn flexibel, meer of minder is zeker mogelijk).
 • Je bent communicatief sterk, praat makkelijk en schakelt snel.
 • Je houdt van een lolletje en gezelligheid op de werkplek.
 • Het lijkt je leuk om bij een klein en laagdrempelig bedrijf aan de slag te gaan.
 • Je kunt in Nieuwegein op locatie werken.

Wat bieden we jou?

 • Een stagevergoeding.
 • Een gezellig en betrokken team om mee samen te werken.
 • Veel ruimte om je eigen plannen en ideeën uit te werken en te implementeren.
 • Leuke teamuitjes waar je aan kunt deelnemen
 • We hebben veel ervaring met het begeleiden van HBO-stagiaires

Interesse?

Is deze stageplek de uitdaging waar jij naar op zoek bent? Top! Laten we dan snel een kop koffie drinken om nader kennis te maken. Mail je sollicitatie naar vacatures@digistate.nl

 

"

Karel Schuttevaer - Rederij Schuttevaer

DigiState beheert al jaren naar volle tevredenheid onze automatisering. Wij zijn als bedrijf afhankelijk van het seizoen en DigiState staat altijd op het juiste moment voor ons klaar. Daarnaast geven zij altijd goed advies over onze security. Als zich problemen voordoen, worden deze altijd snel opgelost.

Meer succesverhalen

#