DigiState

 • Jouw partner in security oplossingen

  Jouw partner in security oplossingen

  ‘Klik hier om je gegevens compleet te maken.’ Zelfs een simpel mailtje uit onverwachte hoek kan veel schade voor jouw bedrijf betekenen. Wij beveiligen je netwerk, hosting, cloud-omgeving en alle apparaten. Zo zorgen we ervoor dat jouw bedrijf altijd kan blijven draaien.

   

  Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf?

   

  Neem contact op


‘Klik hier om je gegevens compleet te maken.’ Zelfs een simpel mailtje uit onverwachte hoek kan veel schade voor jouw bedrijf betekenen. Wij beveiligen je netwerk, hosting, cloud-omgeving en alle apparaten. Zo zorgen we ervoor dat jouw bedrijf altijd kan blijven draaien.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf?

Neem contact op

Optimale beveiliging voor alle medewerkers

Wij beveiligen de zakelijke bestanden en mail op álle mobiele telefoons, werkplekken, laptops en tablets binnen de organisatie met actuele virussoftware en firewalls. Zo ben je optimaal beschermd tegen malware, versleuteling en datalekken. Gebruiken medewerkers eigen apparaten? Ook daar hebben wij oplossingen voor. Wij kunnen de zakelijke bestanden op afstand wissen wanneer een een medewerker uit dienst gaat.

 • Wij zorgen voor veilige backups. Bij incidenten kun je altijd bij je backup, zodat er geen belangrijke informatie verloren gaat.
 • Wij monitoren jouw systemen 24/7 en grijpen proactief in bij een potentiële dreiging
 • Met VPN sturen wij al het internetverkeer door een versleutelde virtuele tunnel. Ook in de trein, op locatie of onderweg naar een klant kunnen medewerkers dan veilig internetten zonder dat onbevoegden kunnen meegluren.
 • Voor Windows, Mac en Linux en Android.
 • Ook trainen we medewerkers doorlopend om veilig om te gaan met bedrijfsdata.

Veilig en gebruiksvriendelijk

Je kunt lekker werken zonder je zorgen te maken over de veiligheid. We bewaren je zakelijke bestanden en wachtwoorden in een virtuele, beveiligde kluis. Met een multifactorauthenticatie (MFA) zorgen we ervoor dat onbevoegden zelfs met je wachtwoord niet zomaar toegang krijgen.

Hosting

Bij DigiState is jouw website of webshop optimaal beveiligd. Onze developers voeren periodiek onderhoud voor je uit, zodat je altijd bent voorzien van de laatste beveiligingsupdates. We scannen dagelijks alle bestanden om te voorkomen dat indringers jouw website misbruiken voor spam of phishing. Daarnaast maken wij enkel gebruik van hoogwaardige, snelle en actuele hardware. Onze datacenters zijn met elkaar verbonden, wat inhoudt dat data altijd dubbel beschikbaar is. Valt een datacenter uit, dan ben je nog steeds online.

Jouw security is onze verantwoordelijkheid

Daarom stellen wij hoge eisen aan onze informatiebeveiliging. Om hier zeker van te zijn willen wij getoetst worden op de ISO 27001 en NEN 7510. Hiermee geven wij extra zekerheid dat wij op een veilige manier met jouw data omgaan en dat de risico’s tot een absoluut minimum zijn beperkt.

"

Gijs Kantelberg - De Verkeersacademie

DigiState beheert voor ons de IT in al onze vestigingen door het hele land. Doordat zij onze organisatie goed kennen, kunnen zij ons een perfect advies geven over onze infrastructuur en de inrichting van onze werkplekken.

Meer succesverhalen

#

Wil jij de stap zetten naar een zorgeloze digitale toekomst?

Met onze geavanceerde security oplossingen zorg je voor een veilige werkomgeving, voorkom je cyberaanvallen en houd je jouw bedrijfsgegevens veilig. Wij verzorgen graag een beveiligingsaudit.

Neem vandaag nog contact op.

Neem contact op!