Website backup diensten

Of u nu Microsoft of Linux content management systemen gebruikt als techniek voor uw website, een backup maken van uw site is nooit een slecht plan. Een backup zorgt ervoor dat u snel weer verder kunt in het geval van technische calamiteiten.

DigiState faciliteert backups voor bedrijven die zelf ideeën hebben over het tempo waarin hun kantoorautomatisering of website weer beschikbaar moet zijn. Daar waar nodig kunnen wij ook een disaster recovery plan voor u opstellen om te kijken hoe snel uw site of andere infrastructuur weer up en running kan zijn in het geval van een calamiteit.

Onze diensten worden geleverd vanuit meerdere datacenters, hiermee worden risico’s gespreid en zijn wij in staat met ieder bedrijf mee te denken of te werken aan een maximale beschikbaarheid van iedere IT omgeving of website.

Website backup diensten zijn het overwegen waard wanneer downtime geld kost. Wij overleggen met klanten over de balans tussen inkomsten en uitgaven (in de IT branche bekend onder de term Recovery Time Objective). Op basis van dit overleg komen wij tot een passende oplossing voor uw organisatie.

Bewustwording

Hoewel de gesprekken over website hosting soms lastig en technisch kunnen zijn, zorgen deze gesprekken wel voor een bewustwording van klanten over de noodzakelijke uptime van hun IT omgeving.

Afhankelijk van de budgetten worden er keuzes gemaakt in de snelheid tot wederopbouw en de consequenties van data verlies. Deze afspraken worden vaak samengevat in een Service Level Overeenkomst waarbij wij klanten voorzien van specifieke garanties omtrent onderhoud op het vlak van besturingssystemen en ook op het gebied van steeds strenger wordende veiligheidseisen.

De DigiState website backup diensten en oplossingen op basis van Microsoft, VMWare en XEN zijningericht voor grote en kleinere gebruikers. Of u nu een grote organisatie bent met één of meerdere teams met vele eisen, of dat u een kleine zelfstandige bent, wij zijn goed in staat u te helpen.

Heeft u vragen over de beschikbaarheid van uw platform neem dan nu contact op voor een meer gedetailleerd gesprek.