Website beveiligen

Een SSL certificaat om uw website te beveiligen is niet meer weg te denken in deze tijd. Zaken als phising en fraude horen wij elke dag. Het wordt daarom steeds belangrijker om uw website te beveiligen met SSL. DigiState heeft alle kennis en kunde in huis om u een gedegen advies te geven over SSL, maar ook om een SSL certificaat voor u te kunnen aanvragen en implementeren in uw website. Neem eens contact op voor de mogelijkheden.

Tegenwoordig maakt Google geen onderscheid meer tussen gewone websites en websites die zich volledig achter SSL begeven. Beide websites worden evengoed geïndexeerd. SEO kan dus geen drempel meer zijn voor SSL.

De voordelen van SSL:

  • Het slotje in de adresbalk
  • Gegevens veilig versturen
  • Meer vertrouwen uitstralen naar uw bezoekers
  • Meer omzet

Meer betrouwbaarheid met extended Validation

Is het u al opgevallen dat deze website een groene balk in de adresbalk heeft met daarin de naam van DigiState? Dit heet een certificaat met Uitgebreide Validatie. Dit type certificaat garandeert uw bezoekers dat zij op een zeer veilige website aan het surfen zijn. Het garandeert dat de website van u is (de organisatie in de groene balk) en dat alle gegevens (dus ook persoonlijke informatie) over een beveiligde verbinding naar de webserver worden gestuurd.

url_balk

 

Bij de aanvraag van een Extended Validation certificaat moet de eigenaren aantonen dat zij het exclusieve recht hebben op het domein. Dit geeft veel garanties, zeker voor uw webshop. kijk maar eens naar de bekendere webshops of websites van bijvoorbeeld banken. zij maken allemaal gebruik van Extended Validation.

Wilt u meer advies over SSL? Neem dan contact met ons.