DigiState

  • Op naar 2022!

OP-naar-2022-400x335.pngAfgelopen jaar ging als een speer voorbij. Van velen werd ook dit jaar de nodige flexibiliteit gevraagd. Thuiswerken, op kantoor werken en weer terug. En daar groeide een vraag voor ons: om overal veilig te kunnen werken alsof je op kantoor bent. Zonder het risico dat er gegevens verloren gaan of bij de verkeerde mensen terecht komen.

Naast bereikbare hosting werd kantoorautomatisering daarom onze tweede kers op de taart.

Wij zijn er enorm trots op dat we inmiddels al ontzettend veel bedrijven hebben geholpen met werkplekbeheer, kantoor backups, serverbeheer, VoIP telefonie en security oplossingen. We hebben hard gewerkt om ons VoIP telefonie platform te verbeteren voor meer functionaliteit en stabiliteit. We mochten al een mooi succesverhaal vertellen van Badaco.

We kijken uit naar nog meer mooie samenwerkingen met klanten die veilig willen werken in de cloud.

Ten slotte kijken we graag terug op een grote mijlpaal: de verhuizing naar ons nieuwe pand. De verhuizing stond in eerste instantie niet op de planning, maar een tegenslag was het zeker niet. In ons nieuwe pand zijn we vrij om te groeien en hebben we een eigen uitstraling. Hopelijk kunnen we in 2022 die langverwachte housewarming organiseren.

Op naar 2022!

We staan aan de vooravond van een aantal mooie ontwikkelingen. Zo zal Microsoft haar nieuwe licentiemodel lanceren. Dit kan veel voordelen bieden voor onze klanten. Wij volgen dit uiteraard op de voet en houden jou op de hoogte.

Het nieuwe jaar beginnen we vol ambitie: samen verder groeien, successen boeken en intensief samenwerken. Wij wensen iedereen een gelukkig en succesvol 2022! 🥂

Team DigiState

Deel dit :
Andere posts
#

Zorg & ICT: samen sterker worden!

16 januari 2024
In de gezondheidssector is het cruciaal om de veiligheid en vertrouwelijkheid van data te waarborgen. Wij geloven dat IT kan de zorg vooruit helpen. Lees hier verder.
Lees verder
#

Terugblik op 2023: veilige data en groei bij DigiState

15 december 2023
Met veel trots blikken we terug op 2023 en delen we onze doelen voor 2024, zoals geavanceerde cybersecurity-oplossingen. Wat zijn jouw speerpunten voor 2024?
Lees verder
#

Wat klanten van jou verwachten als je persoonsgegevens verwerkt

31 oktober 2023
Klanten hebben het recht om te weten wat er met hun persoonsgegevens gebeurt. Bij DigiState heb je hier geen omkijken naar. Lees hier hoe wij dit regelen.
Lees verder