• Op naar 2022!

OP-naar-2022-400x335.pngAfgelopen jaar ging als een speer voorbij. Van velen werd ook dit jaar de nodige flexibiliteit gevraagd. Thuiswerken, op kantoor werken en weer terug. En daar groeide een vraag voor ons: om overal veilig te kunnen werken alsof je op kantoor bent. Zonder het risico dat er gegevens verloren gaan of bij de verkeerde mensen terecht komen.

Naast bereikbare hosting werd kantoorautomatisering daarom onze tweede kers op de taart.

Wij zijn er enorm trots op dat we inmiddels al ontzettend veel bedrijven hebben geholpen met werkplekbeheer, kantoor backups, serverbeheer, VoIP telefonie en security oplossingen. We hebben hard gewerkt om ons VoIP telefonie platform te verbeteren voor meer functionaliteit en stabiliteit. We mochten al een mooi succesverhaal vertellen van Badaco.

We kijken uit naar nog meer mooie samenwerkingen met klanten die veilig willen werken in de cloud.

Ten slotte kijken we graag terug op een grote mijlpaal: de verhuizing naar ons nieuwe pand. De verhuizing stond in eerste instantie niet op de planning, maar een tegenslag was het zeker niet. In ons nieuwe pand zijn we vrij om te groeien en hebben we een eigen uitstraling. Hopelijk kunnen we in 2022 die langverwachte housewarming organiseren.

Op naar 2022!

We staan aan de vooravond van een aantal mooie ontwikkelingen. Zo zal Microsoft haar nieuwe licentiemodel lanceren. Dit kan veel voordelen bieden voor onze klanten. Wij volgen dit uiteraard op de voet en houden jou op de hoogte.

Het nieuwe jaar beginnen we vol ambitie: samen verder groeien, successen boeken en intensief samenwerken. Wij wensen iedereen een gelukkig en succesvol 2022! 🥂

Team DigiState

Deel dit :
Andere posts
#

ISO 27001- en NEN 7510: we hebben het gehaald!

1 september 2023
Wij voldoen nu aan de hoogste normen voor informatiebeveiliging, wat maximale bescherming van jouw gegevens en naleving van privacywetten garandeert.
Lees verder
#

Haal het maximale uit je werk met Microsoft 365 Copilot

18 augustus 2023
Bespaar tijd, verbeter prestaties en bevorder samenwerkingen met deze nieuwe tool. Hier lees je over alle voordelen van Microsoft 365 Copilot.
Lees verder
#

Ook de advocatuur moet met de tijd mee

28 februari 2023
Wij hebben alles in huis om advocatenbureaus te ontzorgen op het gebied van hosting. Lees hier het verhaal van onze tevreden klant Marjolein Dikkerboom.
Lees verder