• Security – We zeggen het niet alleen, we doen het ook!

DigiState heeft in 2018 haar focus volledig gelegd op security. En dat zeggen we niet alleen, maar dat doen we ook!

Bij veel IT bedrijven is security iets dat “er bij” komt. Wij vinden bij DigiState dat security altijd op de eerste plaats moet komen.

Wij hosten een aantal kritische webapplicaties, hierin zijn NAW gegevens, betaalgegevens en andere gevoelige gegevens opgeslagen. Daarnaast beheren wij een aantal servers in de zorgsector waar ook weer zeer gevoelige gegevens bij komen kijken. Het kan dus niet zo zijn dat security op de tweede plaats komt maar altijd op de eerste.

Bij veel organisaties wordt dan direct gedacht aan goede firewalls, virusscanners en andere zaken. Natuurlijk zeer belangrijk! Maar evenzo belangrijk zijn de organisatorische factoren. Zo screenen wij al onze (nieuwe) medewerkers grondig, is er een duidelijk security beleid en gelden er binnen het bedrijf heldere procedures om de security van onze gegevens en die van onze klanten te kunnen waarborgen.

Los daarvan zijn wij in 2018 een aantal mooie partnerships aangegaan (waarover later meer) om deze focus op security nog verder uit te bouwen.

Naast alle organisatorische maatregelen zijn natuurlijk ook de technische maatregelen van groot belang. Wij gebruiken hiervoor hoogwaardige oplossingen welke we ook 24/7 monitoren, we patchen alle systemen middels geavanceerde tools waardoor wij (security)fixes en patches zeer snel uit kunnen rollen. Welke oplossingen dit zijn en hoe we die hebben ingericht? Dat mogen we niet vertellen omwille van onze strenge procedures!

Deel dit :
Andere posts
#

ISO 27001- en NEN 7510: we hebben het gehaald!

1 september 2023
Wij voldoen nu aan de hoogste normen voor informatiebeveiliging, wat maximale bescherming van jouw gegevens en naleving van privacywetten garandeert.
Lees verder
#

Haal het maximale uit je werk met Microsoft 365 Copilot

18 augustus 2023
Bespaar tijd, verbeter prestaties en bevorder samenwerkingen met deze nieuwe tool. Hier lees je over alle voordelen van Microsoft 365 Copilot.
Lees verder
#

Ook de advocatuur moet met de tijd mee

28 februari 2023
Wij hebben alles in huis om advocatenbureaus te ontzorgen op het gebied van hosting. Lees hier het verhaal van onze tevreden klant Marjolein Dikkerboom.
Lees verder