DigiState biedt een divers palet aan website beheertools om uw websites zo goed mogelijk te controleren en te beheren. Met behulp van deze tools kunt u al uw websites optimaal afstemmen op uw gebruikers. Daar waar u er zelf niet uit komt helpen wij om uw doelstellingen te behalen.

 

Magento

Magento is een webshopsysteem, dit systeem geeft beginnende en gevorderde webwinkeliers de mogelijkheid om een webshop te starten. Magento vereist op hostinggebied zeer specifieke kennis. DigiState heeft deze kennis in huis, van zowel Magento als systeem als van de hostingtechniek die Magento vereist.

WordPress

WordPress is een CMS (Content Management Systeem) en website beheerstool welke wordt gebruikt voor weblogs en websites. Ook gebruiken webwinkeliers dit systeem voor kleinere webwinkels met WooCommerce. Bij DigiState is zeer veel kennis van WordPress in huis zodat wij u goed kunnen ondersteunen bij dit systeem en eventuele probleme in de code en caching.

DirectAdmin

DirectAdmin is een hostinpanel. Dit systeem stelt u in staat om uw eigen hostingklanten Whitelabel te kunnen hosten. Uw klanten zien bij het inloggen uw logo en zij kunnen direct en simpel hun eigen instellingen bewerken (email, websites installeren etc.) Ook gebruiken wij DirectAdmin als standaard software op ons eigen hostingplatform. Kijk hier voor de hostingpakketten die wij aanbieden.

Joomla

Joomla is een veelgebruikt Content Management Systeem. Veel webbouwers gebruiken Joomla voor het ontwikkelen van websites. DigiState heeft specifieke kennis in huis van Joomla en de hostingtechniek en optimalisaties die benodigd zijn om Joomla snel, veilig en stabiel te kunnen hosten.

XEN

XEN is  website beheerstool voor het gebruik van cloudsoftware. Wij gebruiken XEN om onze Cloud te kunnen hosten. Daarnaast zetten wij XEN in om private Clouds die wij voor klanten opzetten. XEN is betrouwbaar en stabiel. Natuurlijk kunnen wij ook overweg met andere Cloud Technieken.

PHP

PHP is een programmeertaal, webbouwers gebruiken deze taal voor het bouwen van websites, daarnaast zijn de veelgebruikte CMS systemen geschreven in PHP. DigiState heeft, door haar eigen ontwikkelachtergrond zeer veel kennis van deze taal in huis. Hierdoor is DigiState in staat om problemen in de code snel en pro-actief op te merken.

Drupal

Drupal is, net als Joomla en WordPress, een CMS systeem voor het bouwen en beheren van websites. Drupal vraagt specifieke kennis op het gebied van Hosting en Caching. DigiState heeft deze kennis in huis om, voor u, proactief te reageren op storingen en problemen in Drupal websites..

Website beheertools

Heeft u vragen over deze website beheerstools (of mist u dingen) neem dan contact op met DigiState. Wij gebruiken doorgaans alleen goed geteste tools maar als u iets toe wil voegen aan de middelen die wij u bieden dan kunnen wij dit gesprek prima met u voeren. Zoekt u naar referenties of zou u een keer met ons willen praten over uw behoeften neem dan gewoon contact op voor een goed gesprek over bereikbare webhosting.