Werkplekbeheer

DigiState biedt naast hostingdiensten ook server- en werkplekbeheer. Onze kundige techneuten doen hun werk met veel plezier en zijn gedetailleerd perfectionistisch en accuraat. Het team van DigiState is in staat snel die capaciteit te leveren die u nodig heeft op de momenten dat het écht van pas komt en daar waar noodzakelijk.

Zoekt u tijdelijke of permanente resources om uw ICT omgeving succesvol te kunnen ondersteunen, dan staan wij tot uw beschikking. U kunt ons inhuren op basis van de volgende opties:

  • Eenmalige installatie of inventarisatie
  • Verhuizing of migratie van bestaande apparatuur
  • Tijdelijke resources in verband met een tekort aan middelen
  • Permanente kennis en middelen bij u op  kantoor
  • Permanente kennis en middelen vanuit ons ISO27001 gecertificeerde datacenter

Heeft u een ICT vraagstuk waar u niet direct uit komt of waar u vrijblijvend een keer over in gesprek wil, wij staan 24/7 tot uw beschikking. Voor referenties, een afspraak of gewoon een kop koffie zijn wij altijd bereikbaar via de contactgegevens of het formulier op onze contactpagina.

AVG/GDPR

Als lid van ISP Connect maakt DigiState gebruik van de algemene voorwaarden die door deze branchevereniging zijn opgesteld en hiermee voldoet DigiState volledig aan de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG), ook wel bekend als General Data Protection Regulation (GDPR).

Indien u hier meer over wilt weten, neemt u dan contact met ons op, we vertellen u hier graag meer over.

Linux Serverbeheer en Monitoring

DigiState is gespecialiseerd in Linux server- en werkplekbeheer: Wij kunnen uw servers leveren, beheren en onderhouden op het moment dat u capaciteit tekort komt. In overleg is iedere Linux distributie (van RedHat tot Ubuntu) voor u te beheren. Naast de besturingssystemen hebben wij uiteraard ook ruimschoots ervaring met en kennis van open source virtualisatie.

Bent u een automatiseerder met een Windows achtergrond en heeft u een Linux vraagstuk? Wij kijken graag met u mee om samen uw klant te voorzien van de juiste diensten als verlengstuk van uw bedrijf.

Heeft u een Linux VPS en worstelt u met het beheer hiervan? Wij helpen u graag!

Windows server- en werkplekbeheer

Naast Linux- kan DigiState natuurlijk ook uw Windowsserver of -omgevingen (werkplekken) beheren. Wij hebben de technici in ons team om uw servers te installeren, beheren en te monitoren inclusief monitoringsystemen. Daarnaast zijn ook diensten als Navision, Office 365 en Exchange geen mysterie voor ons.

Heeft u ondersteuning nodig bij het inrichten van een nieuwe Exchange omgeving of heeft u vragen over het installeren en beheren van een ERP pakket dan zijn wij in staat u die begeleiding te bieden die u nodig heeft.