Werkplekbeheer

DigiState biedt naast hostingdiensten ook server- en werkplekbeheer. DigiState heeft geweldige techneuten in dienst. Zij doen hun werk met veel plezier en in detail. Het zijn perfectionisten. Het team van DigiState is in staat snel die capaciteit te leveren die u nodig heeft op de momenten dat het echt van pas komt. Daar waar noodzakelijk. Zoekt u tijdelijke of permanente resources om uw ICT omgeving succesvol te kunnen ondersteunen dan staan wij tot uw beschikking. U kunt ons inhuren op basis van de volgende opties:

  • Eenmalige installatie of inventarisatie
  • Verhuizing of migratie van bestaande apparatuur
  • Tijdelijke resources in verband met een tekort aan middelen
  • Permanente kennis en middelen bij u op  kantoor
  • Permanente kennis en middelen vanuit ons ISO27001 gecertificeerde datacenter

Heeft u een ICT vraagstuk waar u niet direct uit komt of waar u vrijblijvend een keer over wil sparren dan staan wij 24/7 tot uw beschikking. Voor referenties, een afspraak of gewoon een kop koffie zijn wij altijd bereikbaar via onze contact pagina.

Linux Serverbeheer en Monitoring

DigiState is gespecialiseerd in Linux Server- en Werkplekbeheer: Wij kunnen uw servers leveren, beheren en onderhouden op het moment dat u capaciteit tekort komt.  In overleg is iedere Linux distributie (van RedHat tot Ubuntu) voor u te beheren. Naast de besturingssystemen beheersen wij uiteraard ook voldoende kennis met betrekking tot open source virtualisatie. Bent u een automatiseerder met Windows skills en krijgt u een Linux vraagstuk? Wij kijken graag met u mee om samen uw klant te voorzien van de juiste services als verlengstuk van uw bedrijf.  Heeft u een Linux VPS en worstelt u met het beheer hiervan? Wij helpen u graag!

Windows server- en werkplekbheeer

Naast Linux- kan DigiState natuurlijk ook uw Windows server of omgevingen (werkplekken) beheren. Wij hebben de technici in ons team om uw servers te installeren, beheren en te monitoren inclusief monitoringsystemen. Daarnaast zijn ook diensten als Navision, Office 365 en Exchange ons niet vreemd.

Heeft u ondersteuning nodig bij het inrichten van een nieuwe Exchange omgeving of een ERP pakket dan zijn wij in staat u die begeleiding te bieden die u nodig heeft.