Visie

Onze slogan is “Bereikbare Hosting”. Daarmee bedoelen we niet alleen dat DigiState altijd bereikbaar is, maar vooral ook dat wij onze diensten tegen betaalbare prijzen leveren. Iedere gebruiker en elk bedrijf mag ervan uitgaan dat hij altijd toegang heeft tot de afgenomen diensten en dat hij direct kan terugvallen op betaalbare ondersteuning daar waar nodig.

Daarom is het onze visie om bereikbare hosting en beheer van IT-infrastructuur naar de klant toe te brengen. Dat is meer dan het snel leveren van service, klantgerichte communicatie of zeker stellen dat de klant ervan overtuigd is dat het probleem efficiënt opgelost wordt. Het gaat erom dat de klant het gevoel heeft dat hij altijd gewaardeerd wordt en welkom is, ongeacht of het om een kleiner bedrijf gaat of juist een groot wereldwijd opererende enterprise organisatie.

Wij staan klaar om bereikbaarheid tot nieuwe industriestandaard te verheffen en dat te verspreiden in Nederland, de Baltische staten en ver daarbuiten.

Missie

Wij streven naar service van de hoogste kwaliteit. Vanaf het eerste contactmoment tot en met het dagelijks beheer van de klantinfrastructuur zetten wij die extra stap om de klant tevreden te stellen.

Wij geloven oprecht dat tevreden werknemers bijdragen aan de tevredenheid bij klanten. Een platte organisatie en open bedrijfscultuur met meer dan voldoende mogelijkheden tot opleiding en ontwikkeling zorgen ervoor dat mensen zich jarenlang aan ons bedrijf binden en service van topkwaliteit leveren voor de hoogste klanttevredenheid.

Daarnaast is het onze doelstelling om de meest betrouwbare partner te zijn van de klant op zijn weg naar digitaal succes. We blijven daartoe ons dienstenportfolio verder ontwikkelen om zodoende te zorgen dat de klantinfrastructuur continu beschikbaar is en zich bij ons in veilige handen bevindt.