Hosting advies en referenties

DigiState levert webdevelopment hosting advies en heeft referenties van grote en kleinere webdevelopment bureaus. Sinds onze start in 2007 hebben wij meer dan 400 bedrijven en websites naar volle tevredenheid geholpen met hun zoektocht naar een passende IT oplossing. Of het nu ging om een website migratie, het optuigen van een goede infrastructuur of er gewoon voor zorgen dat een website voldoende resources heeft, Digistate levert.

Binnen organisaties zijn 4 focus punten aan te wijzen:

  • Website/Webshop hosting: of het nu gaat om standaard website hosting of meer complexe website hosting met meerdere bezoekers of databases – wij helpen u met maatwerk en gestandaardiseerde voordelige hosting pakketten
  • IT Outsourcing: wij nemen het volledige beheer van uw (Linux) IT infrastructuur over. Met onze gestandaardiseerde en veilige toolset en beheerslijnen kunnen wij de kosten van uw IT omgeving minimaliseren.
  • Consultancy: bent u niet voornemens uw IT omgeving buiten de deur te plaatsen maar bent u wel op zoek naar een stukje kennis en begeleiding omdat u simpelweg te weinig resources heeft op het moment dan staan wij voor u klaar
  • Kantoor automatisering: alle IT werkzaamheden bij u op de werkvloer die u kunt bedenken tegen een passende prijs en goede support garanties
  • Microsoft 365 migraties: Uw IT omgeving volledig in de cloud. Met onze kennis en ervaring kunt u naadloos blijven werken en trainen wij uw medewerkers om overal vandaan te kunnen werken.

Scroll door onderstaande klanten voor referenties. Komt u er niet uit? Pak dan gewoon de telefoon en bel ons op +31(0)30-2074400.

Clientcase ValueCare

Ooit al eens gedacht hoeveel data er in een ziekenhuis omgaat? Iedere afdeling heeft unieke activiteiten, regels en patiënten. Het is van essentieel belang dat deze data op de juiste manier gebundeld én beschermd wordt.

‘Door serverbeheer uit te besteden leggen wij de focus op productontwikkeling.’ – Ruud van Weerdenburg Director ValueCare

Onze klant ValueCare combineert verschillende soorten data uit systemen van verschillende afdelingen in overzichtelijke dashboards, zodat klanten gericht kunnen sturen op organisatiedoelen. Dat doen ze voor verschillende branches, waaronder de gezondheidszorg.