Hosting advies en referenties

Digistate levert webdevelopment hosting advies en referenties voor grote en kleine webdevelopment bureaus. Sinds onze start in 2007 hebben wij meer dan 200 bedrijven en websites naar volle tevredenheid geholpen met hun zoektocht naar een passende IT oplossing. Of het nu ging om een website migratie, het optuigen van een goede infrastructuur of er gewoon voor zorgen dat een website voldoende resources heeft Digistate levert.

Op basis van het gegeven hosting advies en referenties beschikbaar zijn er binnen de organisatie 4 focus punten aan te wijzen:

  • Website hosting: of het nu gaat om standaard website hosting of meer complexe website hosting met meerdere bezoekers of databases – wij helpen u met maatwerk en gestandaardiseerde voordelige hosting pakketten
  • Webshop hosting: met gestandaardiseerde webshops komt u een heel eind. Heeft u echter meer nodig zoals een stuk begeleiding met betaal modules of een verbetering van de snelheid voor de gebruikers dan weten wij waar wij mee bezig zijn
  • Consultancy: bent u niet voornemens uw IT omgeving buiten de deur te plaatsen maar bent u wel op zoek naar een stukje kennis en begeleiding omdat u simpelweg te weinig resources heeft op het moment dan staan wij voor je klaar
  • Kantoor automatisering: alle IT werkzaamheden bij u op de werkvloer die u kunt bedenken tegen een passende prijs en goede support garanties

Scroll door onderstaande klanten voor passend hosting advies en referenties gericht op uw specifieke probleem. Komt u er niet uit? Pak dan gewoon de telefoon en bel ons op +31(0)30-8200218 .

Lady Plus Fashion
Voor deze klant hosten wij de Magento omgeving. De klant had behoefte aan een snel hostingplatform. De klant heeft een groot aantal likes op Facebook, hier komen veel bezoekers vandaan. Met name bij grote acties en kortingen in de shop moet het platform de pieken op kunnen vangen.

Cubic-Colors
Cubic Colors heeft diverse webshops op het gebied van hang- en sluitwerk. De klant had behoefte aan een hostingplatform waarop al deze shops (onderliggend met elkaar verweven) snel laden en een uitstekende uptime heeft. Daarnaast levert het moederbedrijf diverse websites aan hun klanten welke door DigiState worden gehost.

WebshopPR
Webshoppr levert webshops aan diverse klanten. DigiState levert hostingoplossingen voor, met name, de Magento Webshop klanten van WebshopPR. Het is voor WebshopPR van groot belang dat de gebouwde webshops op een snel platform komen te staan en DigiState maatwerk offertes levert voor diverse klanten.

2Value:Blockchain realism & e-Identity management 
2Value Organiseert multidisciplinaire teams van Blockchain -, e-Identity - and web specialists; training, concepten en oplossingen. Voor 2value levert DigiState de hostingomgevingen. Het gaat hierbij om omgevingen in onze eigen Cloud.

CrossMotion
CrossMotion is een webdeveloper dat Magento- en webapplicaties levert aan haar klanten. DigiState levert de complete hostingomgeving aan CrossMotion. Door een goed ingerichte Shared Hosting omgeving kan CrossMotion haar eigen omgeving volledig beheren en haar klanten zelf supporten met DigiState als backup.

MTcompany
MTCompany is het bedrijf van mark Tigchelaar. Zij geven geven snellees trainingen over de hele wereld. De medewerkers van MTCompany reizen veel en hadden behoefte aan een goede e-mailomgeving. DigiState levert de mailservices aan MTCompany. Daarnaast beheert DigiState alle domeinen van MTCompany.