Over het team

Het team van DigiState bestaat uit zeer gedreven en web georiënteerde medewerkers. Samen met het management zorgen zij ervoor dat DigiState blijft groeien en continu bereikbaar is voor haar klanten.

Marin Heideman
CEO & Consultant

Marin richtte DigiState in 2007 op naast zijn studie Bedrijfskundige Informatica. Daarvoor heeft hij veel ervaring opgedaan in de kantoorautomatisering en het coachen van webdevelopment bedrijven. In 2008 is Marin afgestudeerd aan de Hogeschool Utrecht. Hij was altijd erg geïnteresseerd in webhosting en volgde dit onderwerp dan ook nauwgezet.

Sinds de oprichting van DigiState is Marin 100% eigenaar en projectbegeleider en is het aanspreekpunt bij alle website migraties. Marin helpt webdevelopment bedrijven bij het ontwikkelen van hostingplannen gericht op groeiende bezoekersaantallen.

Marin: “De markt van webdevelopment bedrijven is enorm divers. Met DigiState willen wij bedrijven en mensen helpen om op het internet goed bereikbaar te zijn. Het internet is geen grote zwarte doos maar een medium dat u kan helpen om u zakelijk of persoonlijk te uiten. Als u een issue heeft met website hosting dan zijn wij er om u in begrijpelijke taal te helpen.”

Ted van den Brink
Senior Linux Systeembeheerder

Ted is vanaf het begin nauw betrokken geweest bij de inrichting van het serverpark van DigiState. Hij beheert de web- en mailservers van DigiState en haar klanten. In februari 2009 is hij toegetreden tot het team van DigiState. Samen met Marin Heideman denkt hij de nieuwe (technische) strategieën uit en volgt alle laatste ontwikkelingen.

Waar Marin primair werkt als bedrijfsspecialist is Ted diegene die praat en stuurt met webdevelopment bedrijven op de kwaliteit van de code op de servers. Op deze manier levert DigiState een aanzienlijke bijdrage aan de gebruikersbeleving op de website. Daarnaast levert deze quality check op de code ook een bijdrage aan de SEO resultaten.

Ted: “We willen met DigiState het verschil maken voor webdevelopment bedrijven groot en klein om samen te werken aan een optimale gebruikersbeleving. Dit kan zijn door het samen kijken naar het gebruik van programmatuur, maar ook door het gebruik van bijvoorbeeld caching oplossingen. Uiteindelijk willen we allemaal maar 1 ding: een tevreden klant en het internet leefbaar houden.”

Petros Mylonopoulos
Senior Linux Systeembeheerder

Petros is in 2017 toegevoegd aan het team van DigiState. Binnen DigiState beheert hij, samen met Ted, alle servers van DigiState en haar klanten. Petros heeft jarenlange ervaring in de webhosting- en datacenter branche. De klanten van DigiState merken dit voornamelijk door zijn vermogen om problemen zeer snel te vertalen naar veilige oplossingen.

Waar Ted voornamelijk verantwoordelijk is voor de interne infrastructuur, beheert Petros voornamelijk de complete infrastructuur (netwerkapparatuur en servers) van de klanten. Door zijn jarenlange ervaring kent hij de weg in bijna elk datacenter in Nederland.

Petros: “Mijn uitdaging is om de klant zoveel mogelijk te laten merken dat hun infrastructuur bij DigiState in goede handen is. Dataveiligheid en security staan bij DigiState en bij mij persoonlijk zeer hoog in het vaandel”

Auke Bruinsma
Senior Beheerder & Migratie specialist

Auke werkt sinds begin 2016 bij DigiState. Auke is gestart als stagiair en is inmiddels opgeklommen tot systeembeheerder. Tijdens zijn opleiding beheerder ICT heeft Auke veel geleerd van Windows server omgevingen. Bij DigiState heeft hij deze kennis aangevuld met kennis van Hostingtechnieken, Linux platformen, controlepanelen en virtualisatietechnieken.

Auke beheert bij DigiState voornamelijk de kantoorautomatisering bij de klanten. Tevens is hij het eerste aanspreekpunt voor de klanten die contact opnemen met de supportdesk. Daarnaast zijn Microsoft (Office) 365 en Sharepoint migraties onderdeel van het dagelijks werk van Auke.

Auke: “Het is voor klanten met (complexe) kantooromgevingen zeer belangrijk dat zij kunnen vertrouwen op hun automatisering en dat de omgeving altijd bereikbaar is. Wij begrijpen dit als geen ander, ik voel me dan ook geen leverancier of consultant maar een partner, onderdeel van de bedrijfsvoering van de klant.”

Luuk Heijmeriks
Junior beheerder

Luuk werkt sinds 2020 bij DigiState. Begonnen als stagiair ICT-Beheerder en daarna parttime in dienst naast zijn IT opleiding. Tijdens zijn opleiding leert Luuk veel over servers en werkplekken. Die kennis kan hij direct in de praktijk brengen. Daarnaast leert hij bij DigiState veel in de praktijk en uiteraard ook door het contact met klanten.

Luuk levert bij DigiState de (telefonische) support aan onze klanten. Ook gaat hij, samen met Auke op locatie bij de klanten om ondersteuning te bieden bij Sharepoint en Microsoft 365 migraties. Tijdens zijn stage heeft Luuk de omgevingen bij onze klanten goed leren kennen waardoor hij op dagelijkse basis goede ondersteuning kan bieden aan onze klanten.

Luuk: “Het contact met de klant is voor mij een van de leukste onderdelen van mijn werk. Als ik een klant goed heb kunnen helpen en deze tevreden het gesprek beëindigt heb ik een goede dag! Het is heel fijn om zo in de praktijk mijn kennis te kunnen verruimen.”