DigiState heeft als focus de hosting voor webdevelopers

Of u nu met 50 collega’s werkt of u een zelfstandige zonder personeel bent, hosting voor webdevelopers blijft een beladen onderwerp.

Sommige webdevelopment bureau’s branden zich niet aan de hosting van een website, de meerderheid inmiddels wel. De partijen die het niet doen zijn vaak bang voor discussies over de kwaliteit van hun broncode of zijn zich ervan bewust dat het een ander spel is dat specifieke kennis en ervaring vereist. De partijen die wel webhosting mee leveren met hun website zijn of voorzien van goede contracten of zijn dusdanig bedreven in het werken met een specifieke backend dat het onderhoud van een server, met een eventueel supportcontract, een prettige manier is om extra inkomsten te generen.

Om aantrekkelijke hosting voor webdevelopers te kunnen leveren heeft DigiState een aantal stappen heel bewust genomen en een aantal heel bewust overgeslagen. Alhoewel een online bestelportal voor het afnemen van resources eenvoudig en efficiënt is, proberen wij door middel van de “bereikbare” webhosting het verschil te leveren op basis van kennis en overleg.

Juist door dichter dan normaal bij de normale webdevelopment partijen te staan, werken wij bij voorkeur direct met u samen om u maatwerk te kunnen leveren. Hierdoor kunnen wij flexibiliteit in onze support bieden die wij nodig achten voor een uitstekende, technische en commerciële ondersteuning.

Op basis van een eerste kennismaking helpen wij met het opmaken van volledige offertes en supportcontracten zodat u ook kunt werken aan een lange termijn relatie met uw klant. Afhankelijk van de grootte van de organisatie van uw klant, kunnen wij zelfs kijken of we bijvoorbeeld de 1e lijns support activiteiten voor u afhandelen.

De essentie van hosting voor webdevelopers is voor ons dat deze snel, efficiënt en vooral bereikbaar moet zijn.

DigiState als kennispartij

Een overvloed aan technische kennis bij webdevelopers zorgt er vaak voor dat de webdevelopers zelf goed weten wat er in de markt beschikbaar is.

Wij geven hen de mogelijkheid gebruik te maken van DigiState als kennispartij. De webpartner is in dit geval zelf verantwoordelijk voor de fysieke gesteldheid van een server maar DigiState helpt op basis van een server contract bij het onderhoud van de Linux, Microsoft of applicatielaag.

Daar waar nodig kijken wij mee met firewalls of backups. Indien noodzakelijk richten wij alleen deze devices in. Al de devices worden vervolgens in de monitoring portal van DigiState geplaatst zodat alle technische- en supportinformatie voor eindgebruikers direct beschikbaar is.

Hierdoor bent u volledig op de hoogte van de belasting en het gebruik van de devices. U weet nu precies wanneer u moet gaan schakelen met uw klanten.

Meer weten over marges en mogelijkheden voor wat betreft hoogwaardige hosting voor webdevelopers, of heeft u een case die ons voor willen leggen neem dan contact op met DigiState.

Webdeveloper hosting door DigiState