Uw hosting pakket snel beschikbaar

Heeft u een goed idee voor het (laten) ontwikkelen van een nieuwe website en heeft u daarbij een domeinnaam en een hosting pakket nodig? Een goede hosting provider stelt u in staat om uw maatwerk hosting pakket aan te passen afhankelijk van uw specifieke behoeftes.

Indien u zich verdiept in de hosting markt dan kunt u kiezen uit een bijzonder divers aanbod. De kosten en de kwaliteit van diensten verschillen enorm. DigiState als leverancier van bereikbare hosting wil zichzelf onderscheiden van de prijsvechters door persoonlijk contact, goede bereikbaarheid en service en een uitgebreid en schaalbaar portfolio aan diensten.

  • Voor alle typen CMS: WordPress, Magento, Joomla, Drupal etc.
  • Afgestemd op uw wensen ten aanzien van techniek
  • Enthousiaste en persoonlijke service
  • Geen onverwachte rekeningen achteraf
  • Bereikbaar
  • Uitgebreid dienstenpakket

Wij maken het verschil

De huidige hosting markt wordt bepaald door prijsvechters maar bij DigiState treft u niet de goedkoopste pakketten tegen de laagste prijs.

Omdat DigiState zich richt op bereikbare webhosting hebben wij de helpdesk wachtrijen met doorverbinden weggenomen en krijgt u direct telefonisch contact met een technisch kundig persoon. U betaalt misschien iets meer maar u krijgt ook veel meer want u kunt direct met iemand overleggen die verstand heeft van techniek en van uw bedrijf. Met deze aanpak weten medewerkers meer over u en uw technische kennis. Dit scheelt niet alleen tijd maar ook frustratie.

DigiState is anders dan andere hosting partijen. Wij willen ons onderscheiden met onze diensten door goede, heldere communicatie en prima bereikbaarheid. Bij ons kunt u terecht voor uw vragen met uitleg in begrijpbare taal.

Omdat wij de server belasting van al onze klanten scherp in de gaten houden kunnen wij tijdig informeren over eventuele noodzakelijke aanpassingen aan uw website en coachen wij u bij het beantwoorden van eventuele vragen.

Voor meer informatie over website hosting of referenties kunt u contact opnemen via de contactpagina.