Docker Orchestratie middels Kubernetes

Implementeer applicaties, makkelijk, gebruiksvriendelijk en snel
via Docker Orchestratie

DigiState is gespecialiseerd in Managed Docker Orchestratie via Kubernetes ook wel bekend als Managed Kubernetes As a Service.

Wij willen graag in gesprek komen met webdevelopers of andere partijen die nog weinig of geen ervaring hebben in deze zéér interessante techniek maar die hiermee willen starten en Docker Orchestratie willen implementeren. Kubernetes kan hiervoor de oplossing zijn.

Wat is Kubernetes?

Kubernetes is een opensourceplatform. Met dit platform kunt u eenvoudig applicatie containers automatiseren, implementeren, schalen en uitvoeren in private & public clouds én kunt u snel en efficiënt inspelen op de vraag van uw klant.

Het plannen en uitvoeren van applicatiecontainers en het overplaatsen naar containergerichte infrastructuur op computerclusters is eenvoudig in te regelen via de geavanceerde implementatie- en packagingmethode, deze vindt dus niet meer fysiek of virtueel plaats, maar uitsluitend via containers.

DigiState en Kubernetes

DigiState kan als DevOps partner in een technische samenwerking assisteren om deze zogenaamde Docker Orchestratie in uw organisatie in te voeren. Elke webdeveloper zou moeten willen dat hij met enkele muisklikken (of via een API) zijn docker containers in de cloud kan toevoegen. DigiState kan hiervoor het platform verzorgen.

De voordelen van Docker Orchestratie

  • Schaalbaarheid
  • Hoge productiviteit
  • Eenvoudig introduceren nieuwe functies
  • Eenvoudige ontwikkeling nieuwe applicaties
  • Mogelijkheid tot ondersteuning van veelvoud aan applicaties

Kubernetes compatibiliteit

Kubernetes is te gebruiken met meerdere Cloudplatforms zoals de DigiState Cloud, AWS, Google en de Microsoft Cloud.

Docker Orchestratie middels Kubernetes - DigiState

Meer informatie over Docker Orchestratie?

Wij als DigiState komen graag met u in contact om uw wensen rondom de implementatie en uitvoering van (Kubernetes) Docker Orchestratie te bespreken.

Mocht u specifieke wensen hebben of gewoon eens willen spreken met een Kubernetes specialist, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

We hebben voor Docker Orchestratie via Kubernetes een korte white paper samengesteld. De white paper kunt u downloaden via onderstaande downloadknop.

Download whitepaper