Een snellere website met caching services

Wanneer de snelheid van uw site samenhangt met commercieel succes dan zal u deze nauwlettend in de gaten houden.

Samenwerken met DigiState garandeert niet alleen betrokken engineers met een bewezen track-record die altijd kijken naar de beste mogelijkheden om de bereikbaarheid van uw site zo goed mogelijk in te regelen maar die ook zorgen voor snelheid. Snelheid zorgt voor tevreden gebruikers en een betere ranking bij zoekmachines.

Om kwaliteit en snelheid te garanderen werkt DigiState niet alleen samen met de beste internet leveranciers maar kijkt zij ook actief naar mogelijkheden om uw site te versnellen.

Wanneer wij ervan overtuigd zijn dat uw code optimaal is ingeregeld dan gaan wij kijken wat de mogelijkheden zijn om door middel van caching uw site te versnellen. Deze oplossing kan zowel worden bekeken vanuit het perspectief van de gebruiker als aan de serverzijde. Hoe dan ook, de essentie voor u is dat u pieken in bezoeken aan uw website netjes kunt opvangen.

Wanneer is caching het overwegen waard?

U komt met een tijdelijke advertentiecampagne voor uw website, er komen feestdagen aan of u host bijvoorbeeld een tijdelijk online event.

Wanneer u geld investeert in adverteren kan dit zorgen voor een tijdelijke extra load op uw servers. In sommige gevallen zijn caching services dan interessanter dan bijvoorbeeld een wijziging in uw server configuratie. Afhankelijk van uw specifieke vraag en de manier waarop uw website is opgebouwd overleggen wij met u over de juiste oplossing.

Heeft u een prijs- of productpromotie ingepland en zou u graag willen weten of u actie moet ondernemen om uw website hierop voor te bereiden, neem dan contact met DigiState. Wij helpen u graag uw website betaalbaar onder controle te houden (onafhankelijk of caching services nu wel of niet een goed idee zijn).