Managed Services

DigiState biedt een breed pakket aan Managed Services en begeleiding bij de inventarisatie van grote en kleinere projecten.

Daar waar nodig bieden wij de mogelijkheid om bijvoorbeeld na oplevering en een testperiode te kijken tot hoeveel bezoekers de huidige site kan pieken. Op die manier weet u precies wanneer u binnen uw businessmodel moet gaan opschalen of van strategie moet gaan wijzigen. Het voordeel van deze manier van werken is dat u niet alleen begrotingen kan gaan plannen maar dat ook op het gebied van security direct alle sterke en zwakke plekken kunnen worden bloot gelegd.

Wat is het voordeel voor u om te gaan praten met DigiState om hosting advies in te winnen? Snelheid. Uit onderzoek blijkt dat een snelle site niet alleen bijdraagt de gebruikersbeleving maar ook aan uw Google ranking (SEO). Hoe meet u, uw sitesnelheid? Gebruik hiervoor tools als Pingdom en Webpagetest. Heeft u hier zelf nog geen ervaring mee vraag dan DigiState om vrijblijvend advies. Mocht u twijfels hebben dan kunnen wij bijvoorbeeld een proof of concept met u uit te voeren, zodat u beschikt over gedegen hosting advies.

Clientcase ValueCare

Ooit al eens gedacht hoeveel data er in een ziekenhuis omgaat? Iedere afdeling heeft unieke activiteiten, regels en patiënten. Het is van essentieel belang dat deze data op de juiste manier gebundeld én beschermd wordt.

‘Door serverbeheer uit te besteden leggen wij de focus op productontwikkeling.’ – Ruud van Weerdenburg Director ValueCare

Onze klant ValueCare combineert verschillende soorten data uit systemen van verschillende afdelingen in overzichtelijke dashboards, zodat klanten gericht kunnen sturen op organisatiedoelen. Dat doen ze voor verschillende branches, waaronder de gezondheidszorg.

Meer dan hosting advies alleen

Vraagt u om hosting advies dan krijgt u meer informatie over verschillende hosting vraagstukken. Wanneer is een Service Level Overeenkomst zinvol? Wanneer gaat u van een shared server naar een dedicated server of is een cloud server misschien verstandiger?

Wilt u meer (“gratis”) hosting advies volg dan ons blog en de sociale media met artikelen over bijvoorbeeld de invloeden van CDN, caching diensten en compressie technieken die kunnen worden ingezet om uw site aanzienlijk sneller te maken.

DigiState begeleidt u bij hosting vraagstukken om zo zorg te dragen voor een optimale gebruikersbeleving. Samenwerken met DigiState betekent niet alleen een optimale gebruikersbeleving voor uw bezoekers maar ook veiligheid van al die data die cruciaal is voor uw bedrijfsvoering.

Heeft u vragen over uw specifieke situatie, neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.