Wat is IPv6 Hosting?

DigiState is klaar voor het Internet Protocol versie 6 (IPv6). De adressen van de vorige versie van dit internetprotocol (IPv4) zijn aan het opraken.

Dit zou betekenen dat websites binnenkort niet meer bereikbaar zijn door een tekort aan IP adressen. Gelukkig is hier een oplossing voor gevonden in de vorm IPv6. Deze adressen zijn vele malen langer waardoor het vrijwel onmogelijk is dat deze adressen ooit op raken.

Op dit moment zijn de internet toegangsproviders (Uw internetprovider thuis of op uw kantoor) druk bezig met de invoering. Het is namelijk noodzakelijk dat uw eigen verbinding is voorzien van een IPv6 adres om ook websites op IPv6 te kunnen raadplegen.

DigiState biedt reeds geschikte IPv6 hosting, policy bij ons is dat elke, door ons gehoste, website bereikbaar moet zijn via IPv6.

DigiState biedt IPv6 hosting

DigiState biedt IPv6 Hosting

Al geruime tijd bieden wij IPv6 aan aan onze gebruikers en maken wij elke, bij ons gehoste site en server, bereikbaar op IPv6. Zo zijn onze klanten ervan verzekerd dat hun website, of webshop ook bereikbaar is op IPv6.

Ook hier komt onze slogan “Bereikbare Hosting” weer terug. Wij zouden deze slogan geen eer aan doen als wij niet bereikbaar zouden zijn op het IPv6 netwerk.

Wilt u meer informatie over IPv6 of is uw huidige website of webshop niet bereikbaar op IPv6? Neem dan gerust eens contact met ons op voor geschikt hosting advies.