Website backup diensten

Of u nu Microsoft of Linux content management systemen gebruikt bij uw website(of helemaal geen CMS) een backup maken van uw site is nooit een slecht plan.  Een backup zorgt ervoor dat u snel weer verder kunt in het geval van technische calamiteiten. DigiState faciliteert backups voor bedrijven die zelf een idee hebben over het tempo waarin hun kantoor automatisering of website weer beschikbaar moet zijn onafhankelijk van hun technische standaarden. Daar waar nodig kunnen wij ook een disaster recovery plan voor u opstellen om te kijken hoe snel uw site weer up en running kan zijn bij calamiteiten. 

Dankzij onze spreiding over meerdere datacenters zijn wij in staat met ieder bedrijf mee te denken of te werken aan een maximale beschikbaarheid van iedere IT omgeving of website. Website backup diensten zijn het overwegen waard wanneer downtime geld kost. Wij overleggen met klanten over de balans tussen inkomsten en uitgaven (in de IT branche bekend onder de term Recovery Time Objective) . Op basis van dit overleg komen wij tot een passende oplossing voor uw organisatie.

 

Bewustwording

Alhoewel de gesprekken over website hosting vaak lastig zijn om exact in te schatten zorgen deze gesprekken wel vaak voor een bewustwording van klanten over de noodzakelijke uptime van hun IT omgeving. Afhankelijk van de budgetten worden er keuzes gemaakt in de snelheid tot wederopbouw en de consequenties van data verlies. Deze contracten worden vaak samengevat in een Service Level Overeenkomst waarbij wij klanten voorzien van specifieke garanties omtrent onderhoud op het vlak van besturingssystemen en ook veiligheidseisen.

De website backup diensten en oplossingen op basis van Microsoft, VMWare en XEN ingericht voor grotere en kleinere gebruikers. Of u nu een kleine zelfstandige bent of een groot team met eisen, wij zijn goed in staat u te helpen. Heeft u vragen over de beschikbaarheid van uw platform neem dan nu contact op voor een meer gedetailleerd gesprek.