Bereikbare Cloud Hosting

Bereikbare cloud hosting lijkt een tegenstrijdig begrip. De cloud staat immers voor een infrastructuur die verspreid is over meerdere servers om continuïteit en resources te garanderen.

Dankzij de beheerssoftware achter de cloud kunt u ongelimiteerd resources afnemen. De DigiState cloud is meer dan alleen continuïteit en voldoende resources maar is ook gericht op privacy en veiligheid.

Omdat wij vanuit DigiState gebruik maken van een mix van nationale- en internationale datacenters en server stacks op basis van Xen, Hyper-V en ESX zijn wij in staat om voor u de meest ideale mix aan services te bieden. Deze mix biedt u en ons de volgende USP’s:

  • Data privacy: u data komt alleen daar waar u hem wenst
  • Flexibiliteit: de mogelijkheid tot verschillende hybride constructies ook met bijvoorbeeld de Google of Microsoft cloud
  • Efficiency: wij kunnen snel overal ter wereld een nieuwe omgeving voor u opbouwen
  • Support levels: met DigiState beschikt u overal ter wereld over dezelfde contractuele garanties

Direct starten in de Cloud

Uw website hosten op basis van een cloud hosting contract werkt omdat u meer mogelijkheden heeft inzake schaalbaarheid en uptime garanties. De cloud maakt een scheiding van front en back-end services mogelijk die niet alleen meer veiligheid bieden maar ook een bijdrage kunnen leveren aan de beschikbaarheid.

Bereikbare cloud hosting door DigiState

Wanneer u direct bij de start van uw website gebruik maakt van een cloud oplossing zorgt deze dus ook een beperking op downtime. Daar waar u meer resources nodig heeft worden de trechters nog een stukje verder open geschoven.

Heeft u vragen of ideeën omtrent uw website en cloud hosting dan zijn wij beschikbaar voor het beantwoorden van vragen en kunt u ook om een vrijblijvend consult vragen voor uw internet project.