Een snellere website met caching services.

Wanneer de snelheid van uw site samenhangt met commercieel succes dan zal u deze nauwlettend in de gaten houden. Een samenwerking met Digistate garandeert niet alleen bewezen betrokken engineers die altijd kijken naar de beste mogelijkheden om de bereikbaarheid van je site zo goed mogelijk in te regelen maar ook zorgen voor snelheid. Snelheid zorgt voor tevreden gebruikers en een betere ranking bij zoekmachines.

Om kwalteit en snelheid te garanderen werkt Digistate niet alleen samen met de beste internet leveranciers maar kijkt zij ook actief naar mogelijkheden om uw site te versnellen. Wanneer wij ervan overtuigd zijn dat uw code optimaal is ingeregeld dan gaan wij kijken wat de mogelijkheden zijn om door middel van caching uw site te versnellen. Deze oplossing kan zowel worden bekeken van de gebruikerskant als de server kant. Hoe dan ook de essentie is voor u dat u uw gebruikersaantallen netjes kunt opvangen.

Wanneer is caching het overwegen waard?

U komt met een tijdelijke advertentie campagne voor uw website, er komen feestdagen aan of u host bijvoorbeeld een tijdelijk online event. Wanneer u advertentie euro’s uitgeeft kan dit zorgen voor een tijdelijke extra load op uw servers. In sommige gevallen zijn caching services dan interessanter dan bijvoorbeeld een wijziging in uw server configuratie. Afhankelijk van uw specifieke vraag en de manier waarop uw website is opgebouwd overleggen wij met u over de juiste oplossing.

Heeft u een prijs of product promotie die er aan komt en zou u graag willen weten wat de juiste actie is in uw geval neem dan contact met Digistate. Wij helpen u graag uw website betaalbaar onder controle te houden(onafhankelijk of caching services nu wel of niet een goed idee zijn) .