Kwaliteit is normaal

hosting services door DigiState

DigiState biedt een breed en volwassen pakket aan hosting services. U doet zaken met ons omdat het u ontbreekt aan kennis of resources. U praat met ons omdat u zoekt naar de juiste balans tussen informatie, middelen, kennis en een goede prijs.

Wij bieden de volgende hosting services om ervoor te zorgen dat uw website altijd en overal bereikbaar is:

  • Domeinnamen (nationaal en internationaal)
  • Shared hosting (gedeelde resources tegen een lage prijs – windows en linux)
  • Dedicated hosting (vaste resources op een vaste machine – windows en linux)
  • Cloud hosting (virtuele services met schaalbare resources – windows en linux)
  • Firewalls
  • Loadbalancers

Op basis van een gedetailleerde inventarisatie komen wij met u tot een zorgvuldig advies over de juiste digitale keuzes. Afhankelijk van uw mogelijkheden stellen wij een oplossing samen waarin gebruikersbeleving en veiligheid elkaar op een passende manier vinden.

Maar, wat kost het?

Waarom zeggen wij niet gewoon wat iets kost? In de beleving van DigiState zijn de hosting services die klanten nodig hebben vaak verschillend. Is er geen verschil in fysieke resources dan praten wij over het beheer van een besturingssysteem(met eventuele specifieke verwachtingen) of een specifieke omgang wanneer het gaat om het CMS. Wij kiezen voor deze methodiek omdat wij ervan overtuigd zijn alleen op die manier echt onderscheidend te zijn.

Wanneer u contact opneemt met DigiState omdat u ondersteuning nodig heeft, dan hoeft u geen bandjes met wachtmuziek en langdradige kennismakingen te verwachten, deze hebben wij volledig uit ons proces verwijderd. U krijgt direct contact met iemand die én verstand heeft van websites én goed bekend is met alle facetten van hosting services.

Hoe lang moet ik normaal wachten op een offerte? Voor al onze hosting services ontvangt u binnen 36 uur na inventarisatie een concreet kostenoverzicht met alle mogelijke variaties van a tot z uitgewerkt. U krijgt kwaliteit en persoonlijke contact want alleen zo weet u welke hosting services echt onderscheidend zijn!

Op zoek naar meer informatie? Neem contact met ons op!