Webshop hosting kiezen is gecompliceerd

Net als bij reguliere website hosting gaat het bij webshops om bereikbaarheid, beschikbaarheid en het onder controle hebben van de bedrijfskosten. Wanneer u in staat bent om deze drie componenten te controleren dan bent u als ondernemer in staat een gezonde bedrijfsvoering in stand te houden. Webshop hosting kiezen heeft invloed op de continuïteit en reputatie van uw organisatie. Het voordeel van een samenwerking met DigiState is dat wij u helpen om stap voor stap de juiste keuzes te maken als niet technisch ondernemer.

  • Voor alle typen webshops: Magento, WooCommerce, Zencart etc.
  • Afgestemd op uw productaantal en verwachte bezoekersaantallen.
  • Enthousiaste en persoonlijke service
  • Geen onverwachte rekeningen achteraf
  • Bereikbaar

Kijk bij onze Magento Hostingpakketten voor meer informatie.

Wat betekent bereikbaarheid?

Bereikbaarheid betekent niet alleen dat de webshop altijd “open” is voor klanten om te bestellen maar dat u ook een partner heeft die verstand heeft van de code achter uw webshop. Welke invloed heeft een software patch op uw winkel, en welke betaalmethodes zijn veilig. Webshop hosting kiezen betekent niet alleen een keuze in partnerships maar ook een keuze met betrekking tot kennis.

De beschikbaarheid of het “online” zijn van uw winkel is essentieel wanneer u dure euro’s uitgeeft aan google advertenties of zelfs externe marketing bureau’s. Een samenwerking met Digistate voor uw webshop hosting betekent dat juist die elementen die zo enorm belangrijk voor u zijn goed in de gaten worden gehouden zodat u als ondernemer zich optimaal kunt focussen op uw bedrijf. Digistate is ervoor om zorg te dragen dat de bezoekers van een site veilig en snel tot een bestelling komen.

Wilt u meer weten over webshop hosting of heeft u vragen over database of security monitoring bij webshops neem dan contact op via ons contact formulier. Wij staan u graag met raad en daad te woord.