Publieke cloud – zelf doen of outsourcen?

Wij realiseren ons dat geen enkele cloud oplossing hetzelfde is. Op basis van ons eigen technisch proces werken wij bij voorkeur met Citrix terwijl anderen misschien liever met VMWare of Microsoft werken. Waar het u en onze klanten echter om gaat is bereikbare webhosting. Uw hostingpakket moet altijd beschikbaar zijn en onderhouden worden door iemand die er verstand van heeft waar u op persoonlijke titel mee kunt schakelen.

In het kader van onze meer internationale projecten biedt DigiState daarom ook aan uw publieke cloud te beheren om zo tot de slimste prijs - kwaliteit verhouding te komen. In zo’n geval van een infrastructuur leverancier zorgt DigiState voor de beschikbaarheid van het besturingssysteem en de applicaties die voor u van belang zijn, zij zorgen voor het ijzer. Op deze manier weet u nog steeds wat u kunt verwachten en kunt u ook op DigiState rekenen in het geval van bijvoorbeeld grens overschrijdende projecten of projecten waarbij het resource model soms flink wisselt.

Heeft u vragen over de publieke cloud oplossingen van bijvoorbeeld OnApp, Rackspace, Google, Microsoft of in Nederland bijvoorbeeld CloudVPS dan leveren wij daar waar nodig die begeleiding noodzakelijk om uw projecten goed op te leveren. Daar waar noodzakelijk helpen wij u niet alleen bij het inrichten en het beheer maar ook bij het inkopen van diensten. Een publieke cloud beheren is nog nooit zo makkelijk geweest.

Wanneer is dit interessant?

Een publieke cloud beheren kan kosten technisch volledig uit de hand lopen. Aan de andere kant kan een goede business case ook tot een praktische oplossing leiden met een meer permanente beslissing.

Publieke cloud beheren

  • U bent een reclamebureau in Nederland en u dient een wereldwijde campagne uit te rollen
  • De huidige hosting leverancier houdt uw hardware wel in de lucht maar is niet in staat om uw besturingssysteem in de lucht te houden
  • Om juridische overwegingen is het noodzakelijk uw hosting platform in het buitenland te hosten
  • De combinatie van 3rd party hosting in combinatie met Digistate beheer is financieel interessant

Digistate staat voor eerlijke en beschikbare webhosting diensten en biedt met deze constructie een oplossing die niet veel hosting partijen volgen. Heeft u vragen over deze constructie neem dan contact op met DigiState.