DigiState heeft als focus hosting voor webdevelopers

Of u nu met 50 collega’s werkt of u bent zelfstandige zonder personeel hosting voor webdevelopers blijft een beladen onderwerp. Sommige webdevelopment buro’s branden zich niet aan de hosting van een website , de meerderheid inmiddels wel. De partijen die het niet doen zijn vaak bang voor discussies over de kwaliteit van hun broncode of zijn zich ervan bewust dat het een ander spel is. De partijen die wel webhosting mee leveren met hun website zijn of voorzien van goede contracten of zijn dusdanig bedreven in het werken met een specifieke backend dat het onderhoud van een server een eventueel support contract een prettige manier is om extra inkomsten te generen.

Om aantrekkelijke hosting voor webdevelopers te kunnen leveren heeft DigiState een aantal stappen heel bewust genomen en een aantal heel bewust over geslagen. Alhoewel een online bestelportal voor het afnemen van resources makkelijk en efficiënt is proberen wij door middel van de “bereikbare” webhosting het verschil te leveren op basis van kennis en overleg. Juist door dichter dan normaal op de normale webdevelopment partijen te zitten werken wij bij voorkeur met u samen om een voorstel op maat te creëren en ook die flexibiliteit in support te bieden die wij en u nodig achten voor goede technische en commerciële ondersteuning.

Op basis van een eerste kennismaking helpen wij met het neerzetten van goede offertes en support contracten zodat u ook kunt werken aan een lange termijn relatie met uw klant. Afhankelijk van het formaat van uw klant kunnen wij zelfs kijken of we bijvoorbeeld de 1e lijns support activiteiten voor u afhandelen. De essentie van hosting voor webdevelopers is voor ons dat ze snel en efficiënt moet zijn.

DigiState als kennispartij

Een overvloed aan technische kennis bij hosting voor webdevelopers creëert vaak een situatie waarbij zij heel goed zelf weten wat er in de markt beschikbaar is. Wij geven hen de mogelijkheid gebruik te maken van Digistate als kennis partij. De webpartner is in dit geval zelf verantwoordelijk voor de fysieke gesteldheid van een server maar DigiState helpt op basis van een server contract bij het onderhoud van de Linux, Microsoft of applicatie laag. Daar waar noodzakelijk kijken wij mee met firwalls of backups. Indien noodzakelijk richten wij alleen deze devices voor u in. Al de devices worden vervolgens in de monitoring portal van Digistate gehangen zodat alle technische en support informatie voor u voor uw klanten direct beschikbaar is. Hierdoor bent u volledig op de hoogte van de belasting en het gebruik van de devices. U weet nu precies wanneer u moet gaan schakelen met uw klanten.

Meer weten over marges en mogelijkheden voor wat betreft hoogwaardige hosting voor webdevelopers, of heeft u een case die ons voor willen leggen neem dan contact op met DigiState.

hosting voor webdevelopers