Uw hosting pakket snel beschikbaar

Heeft u een ontzettend goed idee om een nieuwe website te ontwikkelen of laten ontwikkelen dan heeft u daarbij minimaal een domeinnaam en een hosting pakket nodig. Een goede hosting provider stelt u in staat om uw hosting pakket aan te passen afhankelijk van uw klant specifieke behoeftes. Als u zich een beetje verdiept in de hosting markt dan kunt u kiezen uit een bijzonder divers aanbod. De kosten en de kwaliteit van diensten verschillen enorm. Digistate als leverancier van bereikbare hosting wil zichzelf onderscheiden van de prijsvechters door persoonlijk contact en service.

  • Voor alle typen CMS: WordPress, Joomla, Drupal etc.
  • Afgestemd op uw wensen ten aanzien van techniek
  • Enthousiaste en persoonlijke service
  • Geen onverwachte rekeningen achteraf
  • Bereikbaar

 

Wij maken het verschil

DigiState is anders dan andere hosting partijen. Wij willen onderscheid leveren met ons hosting pakket door communicatie en bereikbaarheid. Bij ons kunt u terecht voor uw vragen met uitleg in begrijpbaar Nederlands.

Waar de huidige hosting pakket markt bepaalt wordt door prijsvechters hoeft u bij ons niet aan te komen voor het voordeligste pakket tegen de laagste prijs. Omdat Digistate zich richt op bereikbare webhosting hebben wij alle irritante helpdesk wachtrijen met doorverbinden weg genomen en krijgt u direct een technisch iemand aan de telefoon. U betaalt iets meer maar u krijgt ook iets meer want u kunt direct met iemand praten die verstand heeft van techniek en van uw bedrijf. Met deze aanpak weten medewerkers meer over u en uw technische kennis. Dit scheelt niet alleen tijd maar ook frustratie. 

Omdat wij de server belasting van al onze klanten scherp in de gaten houden kunnen wij tijdig informeren over eventuele noodzakelijke aanpassingen aan uw website en coachen wij u door een landschap van eventuele vragen. Voor meer informatie over website hosting of referenties kunt u contact opnemen met ons via onze contact pagina.