Hosting advies

Digistate biedt hosting advies en begeleiding bij de inventarisatie van grote en kleine projecten. Daar waar noodzakelijk bieden wij de mogelijkheid om bijvoorbeeld na oplevering en een test periode te kijken tot hoeveel bezoekers de huidige site kan pieken. Op die manier weet u precies wanneer u binnen uw business model moet gaan opschalen of van strategie moet gaan wijzigen. Het voordeel van deze manier van werken is dat u niet alleen begrotingen kan gaan plannen maar ook op security gebied direct alle sterke en zwakke plekken kunnen worden bloot gelegd.

Waarom praten met Digistate om hosting advies in te winnen? Snelheid. Uit onderzoek blijkt dat een snelle site niet alleen bijdraagt de gebruikersbeleving maar ook aan uw google ranking. Hoe meet u uw sitesnelheid? Gebruik tools als Pingdom en Webpagetest. Heeft u hier zelf nog geen ervaring mee vraag dan Digistate om vrijblijvend advies. Mocht er twijfel zijn dan hebben wij er ook geen bezwaar tegen om bijvoorbeeld een proof of concept met u te doen, zodat u beschikt over gedegen hosting advies.

Meer dan hosting advies alleen

Hosting AdviesVraagt u om hosting advies dan krijgt u meer informatie over verschillende hosting vraagstukken. Wanneer is een Service Level Overeenkomst zinvol? Wanneer gaat u van een shared server naar een dedicated server of is een cloud server misschien verstandiger?

Wilt u meer (“gratis”) hosting advies volg dan ons blog en de sociale media met artikelen over bijvoorbeeld de invloeden van CDN, caching diensten en compressie technieken die kunnen worden ingezet om uw site aanzienlijk sneller te maken.

DigiState begeleidt hosting vraagstukken om te zorgen voor een optimale gebruikersbeleving. Samenwerken met DigiState betekent niet alleen een optimale gebruikersbeleving maar ook veiligheid van al die data die dierbaar is voor uw bedrijfsvoering. Heeft u vragen over uw specifieke case neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.