DigiState registreert uw domeinnaam!

DigiState registreert uiteraard alle domeinnamen. Wij kunnen elke extensie registreren tegen een aantrekkelijke prijs. Op al onze domeinen zetten wij standaard DNSSEC dit is een uitbreiding op de beveiliging van DNS waardoor een ‘Man in the middle attack’ onmogelijk wordt gemaakt. Wij geven u graag meer informatie hierover, neem dan gerust contact met ons op.

DigiState is geen prijsvechter op het gebied van domeinnamen. Wij leveren service! Bij ons betaalt u namelijk niks extra voor een redirect of DNS wijziging, daar maken wij het verschil! Verkijk u dus niet op de prijs van een domein maar bereken wat u over meerdere jaren betaalt. Bij ons is het tarief elk jaar even scherp en de service uitstekend. Ook uw domeinnaam is bij DigiState gewoon bereikbaar!

De voordelen van een domeinnaam bij DigiState:

  • Extra veiligheid door middel van DNSSEC
  • Gratis DNS Beheer
  • Aantrekkelijk geprijsde extensies
  • Generieke extensies (gTLD’s) als bijvoorbeeld .auto, .amsterdam etc.
  • Bereikbaarheid!

Op deze pagina kunt u direct controleren of de door u gekozen domeinnaam nog beschikbaar is. Twijfelt u of u de juiste keuze voor een domeinnaam maakt? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Domeinnaam advies

Het kiezen van een domeinnaam is erg belangrijk. Voor het scoren in Google is het belangrijk dat u een goede domeinnaam heeft. Echter is het ook belangrijk om te controleren of u met het aanvragen van een domein voor uw bedrijf of nieuwe project geen merknaam schendt. Onze adviseurs kunnen u vrijblijvend adviseren in het kiezen van de juiste naam. Tevens adviseren wij over de te registreren extensies en kunnen wij ook bemiddelen in de aan- en verkoop van een domeinnaam.

Tegenwoordig is het ook mogelijk om een .gTLD(generic Top-Level Domain) te registreren. Denk hierbij aan .auto, .tickets of .amsterdam. Wij kunnen u adviseren over welke gTLD het beste bij u past en deze dan ook direct voor u registreren. Neem contact met ons op voor meer informatie over uw domeinnaam of gTLD

DigiState is officieel SIDN registrar.