Hoogwaardige Datacenter Locaties

DigiState hecht waarde aan kwaliteit. Daarom doen wij alleen zaken met de beste datacenterlocaties. Wij kiezen onze Datacenters zeer zorgvuldig uit waarbij wij kijken naar Veiligheid, Data privacy en Betrouwbaarheid. Ook zijn certificeringen en ISO normeringen van groot belang.

DigiState bekijkt jaarlijks of de gekozen datacenterlocaties nog steeds de beste zijn. Indien nodig worden er aanpassingen of toevoegingen gedaan.

Datazekerheid

DigiState garandeert dat de data in het datacenter van uw keuze blijft. Zo weet u, in tegenstelling tot de publieke cloud, altijd waar uw data staat. ook kunnen wij zo garanderen dat uw data Europa niet verlaat.Met onze locaties in Nederland en in Oost-Europa, kunnen wij altijd een backup van uw gevoelige data maken. Zo bent u altijd verzekerd van een goede kopie van uw data en een eventueel redundante omgeving.

Oost- & West-Europa

Naast diverse locaties in Nederland (West-Europa) heeft DigiState ook datacenter locaties in Oost-Europa. Middels deze locaties bieden wij onze klanten desgewenst een extra Backup locatie aan buiten Nederland en boven zeespiegelniveau. Ook kunnen deze locaties voordelen bieden indien er behoefte is aan zakendoen met Rusland of Oost-Eruopese landen.

Amsterdam Nederland
Gyrocenter DC-2
Gyroscoopweg 134-140
1042 AZ Amsterdam

ISO 27001 Certified

Amsterdam, Nederland
NorthC Datacenters
Zekeringstraat 35
1014BV Amsterdam

ISO 27001 Certified

Vilnius, Litouwen
Rackray DC
T. Sevcenkos 16
03111 Vilnius, Litouwen

ISO 27001:2013

Vilnius, Litouwen
Baltic Data Center UAB
Zirmunu str. 141
09128 Vilnius, Litouwen

ISO 27001 ISO 2000