Betuwehaven 16

In de 15 jaar dat ons bedrijf bestaat hebben we al aardig wat panden in Nieuwegein versleten. Meerdere malen groeiden we uit ons jasje en moesten we op zoek naar een nieuw pand. Daar zijn we erg trots op.

Wat hebben we al bijzondere mijlpalen mogen meemaken. Zoals de uitbreiding naar Litouwen, de ISO 27001 certificering om te voldoen aan alle eisen rondom informatiebeveiliging waar we keihard voor hebben gewerkt, ons compleet vernieuwde hardware platform DigiState Cloud 2.0… En laten we niet vergeten dat we ons team mochten laten groeien van 2 naar 5 medewerkers.

Vorig jaar kregen we te horen dat ons huidige pand plaats moet maken voor een geheel nieuw appartementencomplex met zorghotel, mede als oplossing voor de woningnood in Nieuwegein.

Een tegenslag is het zeker niet. We hebben een prachtig pand gevonden aan de Betuwehaven (Plettenburg-De Wiers). Uiteraard nog steeds in Nieuwegein, waar wij onlosmakelijk aan verbonden zijn. Hier zijn we vrij om te groeien en hebben we een eigen identiteit en uitstraling. Er is voldoende parkeergelegenheid, een gereserveerde plek voor bezoekers en een laadpaal. Ons nieuwe pand is uitstekend bereikbaar en ligt vlak langs de A27, A2 en A12.

Een housewarming zoals we die in gedachten hebben zit er nu even niet in, maar dat gaan we snel inhalen. Wil je toch alvast een kijkje komen nemen? Dan ben je van harte welkom. Onze (ook nieuwe, overheerlijke) koffie staat voor je klaar!

Ons nieuwe adres:

Betuwehaven 16
3433 PV NIEUWEGEIN