Werkplekbeheer

DigiState biedt naast hostingdiensten ook server- en werkplekbeheer. Onze kundige techneuten doen hun werk met veel plezier en zijn gedetailleerd perfectionistisch en accuraat. Het team van DigiState is in staat snel die capaciteit te leveren die u nodig heeft op de momenten dat het écht van pas komt en daar waar noodzakelijk.

Zoekt u tijdelijke of permanente resources om uw ICT omgeving succesvol te kunnen ondersteunen, dan staan wij tot uw beschikking. U kunt ons inhuren op basis van de volgende opties:

  • Eenmalige installatie of inventarisatie
  • Verhuizing of migratie van bestaande apparatuur
  • Tijdelijke resources in verband met een tekort aan middelen
  • Permanente kennis en middelen bij u op kantoor
  • Permanente kennis en middelen vanuit ons ISO27001 gecertificeerde datacenter

Heeft u een ICT vraagstuk waar u niet direct uit komt of waar u vrijblijvend een keer over in gesprek wil, wij staan 24/7 tot uw beschikking. Voor referenties, een afspraak of gewoon een kop koffie zijn wij altijd bereikbaar via de contactgegevens of het formulier op onze contactpagina.

AVG/GDPR

Als lid van ISP Connect maakt DigiState gebruik van de algemene voorwaarden die door deze branchevereniging zijn opgesteld en hiermee voldoet DigiState volledig aan de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG), ook wel bekend als General Data Protection Regulation (GDPR).

Indien u hier meer over wilt weten, neemt u dan contact met ons op, we vertellen u hier graag meer over.

Linux Serverbeheer en Monitoring

DigiState biedt meerdere vormen van backups aan:

  • Algemene backups: u krijgt een stukje schijfruimte op onze servers en daar kunt u op vaste basis zelf data naar toe schrijven zodat u beschikt over een archief dat altijd beschikbaar is.
  • Moment opname backups: wij maken een inventarisatie van uw ICT omgeving waarbij wij op vaste momenten uw data naar onze servers sturen zodat wij uw data terug kunnen zetten.
  • Fysieke backups: Wij installeren bij u op kantoor een backup device dat er voor zorgt dat er altijd een backup van uw data is. Optioneel kunnen wij deze backups bij u op kantoor ophalen en deze in een beveiligde kluis bewaren.
  • Laptop backups: Omdat het steeds vaker wordt toegestaan om uw privé laptop voor zakelijke doeleinden te gebruiken biedt DigiState ook het concept Laptop backups aan. Middels een stukje software geïnstalleerd op de PC’s van uw medewerkers draaien wij tijdens het gebruik een vaste backup van alle data en activiteiten op de laptop.

Al onze backups zijn geschikt voor Microsoft, Linux of Mac producten. Heeft u vragen over backups of mogelijke slimme oplossingen voor uw kantoor omgeving neem dan contact op met DigiState voor een kennismaking met mensen die weten waar ze mee bezig zijn.