Overal werken

U wilt overal kunnen werken, niet alleen op kantoor maar ook onderweg en vanuit huis. En met een smartphone, laptop of tablet naar keuze. Met Office 365 is dit mogelijk omdat u altijd beschikt over de nieuwste versies van Microsoft Office-toepassingen en omdat u toegang hebt tot uw eigen mailbox.

Maar bedrijven willen meer dan alleen een mailbox. Tegenwoordig hebben bedrijven behoefte aan veel grotere mailboxen en ook willen medewerkers kunnen samenwerken met SharePoint of in documenten die in de cloud staan. Met Office 365 kunnen medewerkers hun documenten veilig opslaan in hun persoonlijke OneDrive-omgeving. Elke gebruiker krijgt 1TB opslagcapaciteit en een 50 GB mailbox.

“DigiState helpt bedrijven bij de overgang naar Office 365. Dat gaat verder dan alleen een licentie. DigiState helpt u daadwerkelijk te migreren naar Office 365 en om alles goed in te richten. Kortom de service van DigiState gaat verder dan alleen het leveren van een softwarepakket.”

Simpel en veilig bestanden delen

Eenvoudig documenten delen en tegelijk samenwerken in documenten wordt met Office 365 nog eenvoudiger. Met Office 365 kunt u zelf bepalen welk bestand of welk document u deelt en met wie. Dat kan een collega zijn, maar ook een klant of leverancier. Hierdoor houdt u de controle over de data en over wie er toegang toe heeft.

Back-up in de cloud

Doordat uw bestanden bij Microsoft in de cloud staan, zijn ze veilig opgeslagen. U raakt geen bestanden kwijt doordat iemand ze per ongeluk heeft verwijderd want met Office 365 kunt u altijd een eerdere versie van een bestand terugzetten of een data back-up terugzetten.

Eenvoudig licentiebeheer

Bovendien is het beheer van Office 365 een stuk minder omslachtig dan wanneer er Office-pakketten op elke computer moeten worden geïnstalleerd. U werkt altijd met de laatste nieuwe versie en het aantal licenties is gemakkelijk aan te passen als er nieuwe medewerkers bijkomen.

Kort de voordelen van Office 365 op een rijtje:

  • altijd werken met de laatste nieuwe versies van Microsoft Office
  • altijd de juiste en laatste versie van bestanden bij de hand
  • gemakkelijk online samenwerken in hetzelfde document
  • eenvoudig bestanden uitwisselen (intern/extern)
  • 1 TB cloudopslag per medewerker
  • voldoende ruimte in de mailbox (50GB)

DigiState helpt bedrijven bij de overgang naar Office 365 en biedt echte ondersteuning voor klanten.

Waarom Office 365 bij DigiState?

Microsoft en DigiState zijn betrouwbare zakelijke ICT-partners. Digistate heeft op ISPgids.com 47 beoordelingen gehad met een waardering van 100 (van 100)! Bovendien kunt u bij DigiState altijd terecht voor vragen en ondersteuning. Microsoft kun je niet zomaar bellen met vragen over Office 365, DigiState helpt klanten wel echt verder met Office 365.

Is Office 365 iets voor uw bedrijf? Vraag vrijblijvend advies bij DigiState en wij helpen u graag met een probleemloze implementatie van Office 365.

Neem contact op