Kantoor Backups

Uw kantoor vormt het hart van uw organisatie. Gebeurt er hier niets, dan is er een grote kans dat uw volledige inkomstenstroom een halt toe wordt geroepen. Het is daarom van belang altijd en overal te kunnen beschikken over uw data en uw data archief in het geval van calamiteiten.

Kunt u zich dat moment nog herinneren in uw carrière dat u precies die ene mail of dat cruciale bestand niet meer kon vinden? Het is ons helaas allemaal wel eens een keer overkomen. Ga daarom het gesprek aan met DigiState om altijd over de noodzakelijke backups van IT data te kunnen beschikken.

Kantoor Backups

AVG/GDPR

Als lid van ISP Connect maakt DigiState gebruik van de algemene voorwaarden die door deze branchevereniging zijn opgesteld en hiermee voldoet DigiState volledig aan de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG), ook wel bekend als General Data Protection Regulation (GDPR).

Indien u hier meer over wilt weten, neemt u dan contact met ons op, we vertellen u hier graag meer over.

Vormen van backups

DigiState biedt meerdere vormen van backups aan:

  • Algemene backups: u krijgt een stukje schijfruimte op onze servers en daar kunt u op vaste basis zelf data naar toe schrijven zodat u beschikt over een archief dat altijd beschikbaar is.
  • Moment opname backups: wij maken een inventarisatie van uw ICT omgeving waarbij wij op vaste momenten uw data naar onze servers sturen zodat wij uw data terug kunnen zetten.
  • Fysieke backups: Wij installeren bij u op kantoor een backup device dat er voor zorgt dat er altijd een backup van uw data is. Optioneel kunnen wij deze backups bij u op kantoor ophalen en deze in een beveiligde kluis bewaren.
  • Laptop backups: Omdat het steeds vaker wordt toegestaan om uw privé laptop voor zakelijke doeleinden te gebruiken biedt DigiState ook het concept Laptop backups aan. Middels een stukje software geïnstalleerd op de PC’s van uw medewerkers draaien wij tijdens het gebruik een vaste backup van alle data en activiteiten op de laptop.

Al onze backups zijn geschikt voor Microsoft, Linux of Mac producten. Heeft u vragen over backups of mogelijke slimme oplossingen voor uw kantoor omgeving neem dan contact op met DigiState voor een kennismaking met mensen die weten waar ze mee bezig zijn.